Abonament gratuit

ADR Vest- investiţii de peste un miliard de euro prin POR

I.L.
/

ADR Vest- investiţii de peste un miliard de euro prin POR

Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest a investit peste un miliard de euro prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, anunţă instituţia, în bilanţul cu privire la implementările programelor iniţiate, lansat astăzi, potrivit unui comunicat remis Redacţiei noastre.

ADR Vest şi Primăria Municipiului Orăştie, Primăria Oraşului Gătaia şi compania timişoreană ETA2U au semnat, tot astăzi, câte un contract, care, potrivit sursei citate, se ridică la o valoare totală de peste 30 de milioane de lei, din care doar 18 milioane nerambursabile.

Conform sursei menţionate, proiectul pentru Orăştie şi Gătaia constă în extinderea şi înlocuirea sistemului de iluminat public, pentru utilizarea tehnologiei LED, iar Investiţia în compania ETA2U vizează dezvoltarea Centrului de Transfer Tehnologic şi a serviciilor oferite de timişoreni.

Pentru Regiunea Vest a ţării noastre, la finalul anului 2019 au fost derulate 522 de proiecte, cu o valoare totală estimată la peste un miliard de euro, dintre care 800 de milioane de euro sunt, potrivit comunicatului, fonduri nerambursabile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie