Strategia dezvoltarii României

"Magistrala de metrou M5 - Drumul Taberei are ca ultim termen asumat iunie 2020"

LUCIAN BODE:"Magistrala de metrou M5 - Drumul Taberei are ca ultim termen asumat iunie 2020"

F.F.Strategia dezvoltarii României / 22 ianuarie 2020

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, afirmă că magistrala de metrou M5 - Drumul Taberei are ca ultim termen asumat iunie 2020. "Ştiu că este un obiectiv mult întârziat, iar ultimul termen pe care mi l-aţi transmis trebuie să fie termenul final. Nu mai accept niciun alt termen sau altă scuză, în afară de iunie 2020", le-a transmis Bode celor implicaţi în realizarea proiectului, relatează News.ro.

Ediţia din 26.02.2021
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor
Laszlo Borbely a precizat: "Avem nevoie de sprijinul Uniunii Europene. Sperăm că va exista o strategie nouă, mai curpinzătoare la nivelul noii Comisii de la Bruxelles, care să preia obiectivele primordiale din agendele 2030 şi 2050 şi să conducă la dezvoltarea durabilă".

LÁSZLÓ BORBÉLY, DEPARTAMENTUL PENTRU DEZVOLTARE DURABILĂ DIN CADRUL GUVERNULUI:"Regiunea Mării Negre are o importanţă strategică pentru dezvoltarea durabilă a României"

George MarinescuZiarul BURSA #Strategia dezvoltarii României / 07 octombrie 2019

Prin promovarea Agendei 2030, România poate să-şi consolideze poziţia şi relaţiile cu statele din regiune, a afirmat consilierul de stat Laszlo Borbely, şeful Departamentului pentru Dezvoltare Durabilă din cadrul Guvernului, în cadrul unui eveniment.

"Strategia naţională de comerţ nu răspunde nevoilor României de astăzi"

CONFERINTA BURSA-STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMANIEI / ŞTEFAN-RADU OPREA, MINISTRUL PENTRU MEDIUL DE AFACERI, COMERŢ ŞI ANTREPRENORIAT:"Strategia naţională de comerţ nu răspunde nevoilor României de astăzi"

Adelina ToaderZiarul BURSA #Strategia dezvoltarii României / 29 mai 2019

Avem o strategie naţională în domeniul comerţului, valabilă până în 2020, dar care nu răspunde nevoilor României de astăzi, ale economiei, consideră Ştefan Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Adrian Tănase

CONFERINTA BURSA-STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMANIEI / ADRIAN TĂNASE, BURSA DE VALORI BUCUREŞTI"Dezvoltarea pieţei ţine îndeosebi de participarea populaţiei la fenomenul bursier"

Ramona RaduZiarul BURSA #Strategia dezvoltarii României / 29 mai 2019

"Ar trebui ca tot ciclul de investiţie la bursă să se desfăşoare într-un mediu complet digital", a precizat dirctorul BVB 

Dezvoltarea pieţei noastre de capital ţine în primul rând de participarea populaţiei la mecanismele bursiere...

Cristina Florescu

CONFERINTA BURSA-STRATEGIA DE DEZVOLTARE A ROMANIEI / CRISTINA FLORESCU, EVENT MANAGER ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU SMART CITY ŞI MOBILITATE:"Suntem printre puţinele ţări care au în lucru o strategie naţională pentru smart city"

Emilia OlescuZiarul BURSA #Strategia dezvoltarii României / 29 mai 2019

Ţara noastră este printre puţinele state din lume care au în lucru o strategie naţională pentru smart city, aceasta urmând să fie gata până la sfârşitul anului, a precizat Cristina Florescu, event manager în cadrul Asociaţiei Române pentru Smart...

mai multe ştiri >>
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
Super protecție cyber pentru echipamente de business
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

26 Feb. 2021
Euro (EUR)Euro4.8745
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0209
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4406
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.5894
Gram de aur (XAU)Gram de aur228.2335

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.hipo.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo