Alexandrion Group anunţă semnarea parteneriatului cu Hermannstadt pentru sezonul 2023-2024

T.B.
Companii / 24 octombrie 2023

Alexandrion Group anunţă semnarea parteneriatului cu Hermannstadt pentru sezonul 2023-2024

Alexandrion Group anunţă semnarea parteneriatului cu Asociaţia Fotbal Club Hermannstadt pentru sezonul 2023-2024, se arată într-un comunicat al Alexandrion Group, remis redacţiei. Grupul ȋi va susţine pe jucătorii clubului pentru atingerea obiectivelor pe care şi le-au propus pentru acest sezon, consolidându-şi angajamentul faţă de sportul de performanţă şi valorile pe care acesta le reprezintă, informează sursa menţionată.

"A.F.C.Hermannstadt este o echipă tânără cu o evoluţie impresionantă, care ne-a atras atenţia prin ceea ce a realizat. Talentul, munca, dedicarea, tenacitatea cu care fotbaliştii au reuşit să atingă un nivel de performanţă foarte bun, ȋntr-un timp atât de scurt sunt inspiraţionale, iar obiectivele ȋndrăzneţe pe care şi le-au propus ne-au arătat că există similitudini importante cu ethosul Alexandrion Group. Suntem entuziasmaţi să pornim pe drumul spre următorul nivel de performanţă, ȋmpreună, şi avem ȋncredere că echipa va deveni din ce mai puternică." au precizat reprezentanţii Alexandrion Group, conform sursei citate.

A.F.C. Hermannstadt, este un club de fotbal din Sibiu, România, recunoscut pentru evoluţia şi performanţele remarcabile de la înfiinţarea sa în anul 2015, până la promovarea în SuperLiga României în doar 3 ani, transmite sursa indicată. Clubul a reuşit, astfel, să ajungă până în finala Cupei României, oferind o surpriză plăcută de proporţii în acel sezon, se mai arată în comunicat.

Alexandrion Group si Fundaţia Alexandrion sunt printre susţinătorii importanţi ai sportului românesc din România, potrivit comunicatului. De-a lungul timpului Grupul a derulat parteneriate cu cluburi de fotbal, dar a oferit susţinere şi altor sporturi, printre care se numără handbal, golf, rugby, ciclism, box, polo, volei sau tenis de câmp, relatează compania. Ani la rând, Fundaţia Alexandrion a sprijinit Comitetul Olimpic Sportiv Român, la trei Olimpiade, organizate la Atena, Londra şi Beijing, menţionează Alexandrion Group.

Trofeele Alexandrion, care onorează performanţa internaţională a sportivilor români, reprezintă cea mai importantă gală a sportului românesc, iar cea de-a opta şi cea mai recentă ediţie a avut loc în aprilie 2023 şi a fost dedicată celor mai talentaţi tineri sportivi, fiind totodată un concept ȋn premieră, ȋn România, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

APA NOVA
eximbank.ro
danescu.ro
boromir.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

20 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9748
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5777
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0370
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8147
Gram de aur (XAU)Gram de aur359.4834

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
ccib.ro
tophotelconference.ro
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb