Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

ALEXANDRU BOCA, CEO ŞI FONDATOR CONZO: "Ne-am propus să închidem anul 2020 cu o cifră de afaceri de 1 milion euro"

R.R.
Ziarul BURSA #Companii /

Platforma online de tip marketplace Conzo.ro, care îşi propune să reunească cererea şi oferta de la nivelul sectorului de construcţii din România (beneficiarii şi contractorii), îşi propune să încheie anul 2020 cu o cifră de afaceri de un milion de euro şi estimează că în primele 12 luni platforma va atrage, ca utilizatori, un număr de 1.000 de companii plătitoare, 5.000 de clienţi persoane fizice şi în jur de 500 de meseriaşi, a afirmat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă organizate cu ocazia lansării oficiale a platformei, Alexandru Boca, CEO şi fondator Conzo.

Potrivit domniei sale, în cadrul acestei platforme, vânzătorii şi cumpărătorii de servicii şi materiale de construcţii vor avea ocazia să tranzacţioneze şi să urmărească desfăşurarea proiectelor respective.

Alexandru Boca a declarat: "Avem o piaţă a construcţiilor cu un deficit de forţă de muncă, atât pe partea calificată, cât şi pe partea necalificată ori în sectorul de management, şi atunci avem două variante: ori importăm forţă de muncă, ori încercăm să optimizăm ceea ce avem. Suntem o platformă online, complet digitală, creăm o reţea de firme, avem un nucleu bazat pe sistemul cerere-ofertă şi vrem să ne ocupăm şi de instrumentele de management al proiectelor. Suntem un marketplace, avem secţiuni pentru meseriaşi, arhitecţi, contractori, produse, utilaje, echipamente de construcţii. Totul este agregat doar pentru sectorul construcţiilor. (...) Nu există, din păcate, în prezent, la noi în ţară, un loc unde să îţi postezi cererea şi unde să primeşti oferte; acesta a fost punctul de plecare al platformei, apoi a venit marketplace-ul. (...) Totul se desfăşoară pe e-mail, prin transfer online, gestionăm instrumente de management pentru o trasabilitate instantanee, pentru reducerea timpilor de căutare a documentelor unui proiect. Toţi cei implicaţi într-un proiect de construcţii, pot urca în Conzo documente, inclusiv beneficiarii, care pot fi accesate oricând".

Mai exact, pe platformă sunt disponibile de la proiecte postate de clienţi persoane fizice, până la oportunităţi de angajare şi subcontractare, oferite de companii.

Clienţii Conzo pot fi reprezentaţi de companii de construcţii şi amenajări interioare, meşteri, arhitecţi, designeri de interior şi persoane fizice, iar contul este gratuit pentru meşteri şi clienţii persoane fizice, firmele trebuind să plătească o taxă de membru la un cost de 85 euro/lună, până la finele anului, urmând să se dubleze de la 1 ianuarie 2020.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Business Card
BTPay
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Hotel Marshal Garden

ENGLISH SECTION

more articles

Anvergura
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS