Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

ANALIZA WATCHSHOP.RO:Românii cumpără ceasuri în funcţie de brand şi mai puţin în funcţie de preţ

A.I.G.
Lifestyle /

Românii cumpără ceasuri în funcţie de brand şi mai puţin în funcţie de preţ

Românii au ales în 2019 branduri de ceasuri foarte cunoscute atât în România, cât şi la nivel internaţional, potrivit unei analize WatchShop.ro, potrivit unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Ceasurile din topul celor mai bine vândute se înscriu în 2 categorii: brandurile clasice, apreciate pentru accesibilitatea şi durabilitatea produselor: Casio, Orient şi Citizen şi brandurile premium: Tissot, Garmin şi Ingersoll.

Dintre acestea, Casio şi Tissot sunt brandurile cel mai frecvent oferite cadou de sărbători. 4 din 10 români cumpără în decembrie fie un ceas Casio, fie un ceas Tissot pentru cadou.

Dragoş Diaconu, CEO WatchSop.ro a declarat: "Pornind de la preferinţele clienţilor, în luna cadourilor, am pregătit stocuri suplimentare cu cele mai noi modele Casio, ce urmează tendinţele actuale în materie de fashion şi au un raport excelent calitate-preţ şi pe care ne aşteptăm să le epuizăm rapid, fiind principalele alegeri pentru a fi oferite cadou de sărbători. Brandul elveţian Tissot, care oferă ceasuri premium şi calitative, poziţionat, însă, pe un alt palier de preţ, dar şi Swiss Made, cu modele mai accesibile ca preţ, vor fi în topul vânzărilor din decembrie. Ne aşteptăm de asemenea ca brandul japonez Citizen, cu o gamă extrem de variată, pentru toate gusturile, şi brandul fashion Sekonda, cu preţuri accesibile, să completeze topul ceasurilor pentru cadourile de sărbători".

Potrivit datelor analizate de WatchShop.ro, există o categorie de clienţi care cumpără ceasuri în funcţie de brand, care, în mod similar cu preferinţa pentru telefoane mobile cu aceleaşi sistem de operare sau de la acelaşi brand, sunt printre primii cumpărători atunci când producătorul preferat lansează noi modele, conform comunicatului citat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie