În ultima perioadă de timp, pe piaţa berii din România se comercializează berea cu aditivi, sortiment ce are în compoziţie acid malic, caramel amoniacal şi diverse arome.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Autentificare Abonaţi
C.I.
Ziarul BURSA #Companii #Agro-alimentar / 5 iunie 2009
Berea este o băutură slab alcoolizată, naturală, obţinută din următoarele ingrediente naturale: malţ, hamei, apă şi drojdie de fermentaţie. Calitatea ingredientelor influenţează calitatea berii. Malţul contribuie la culoarea berii, hameiul conferă gustul amărui,aroma, îmbunătăţind capacitatea de spumare şi conservabilitatea, iar apa trebuie să nu fie poluată şi să aibă o duritate redusă.
În ultima perioadă de timp, pe piaţa berii din România se comercializează berea cu aditivi, sortiment ce are în compoziţie acid malic, caramel amoniacal şi diverse arome.
Articol disponibil numai pentru abonaţi.
Companii /S.B. - 4 iulie, 13:47
Companii /T.B. - 4 iulie, 07:02
Companii /M.P. - 4 iulie, 17:54
Politică /George Marinescu - 15 octombrie 2024
Companii /A.V. - 10 octombrie 2024
Internaţional /George Marinescu - 10 septembrie 2024
Companii /I.Ghe. - 6 august 2024
Miscellanea / O.D. - 3 iulie 2024
English Section /O.D. - 3 iulie 2024
Internaţional /A.B. - 5 iulie, 09:39
Politică /George Marinescu - 4 iulie
Editorial /Cornel Codiţă - 4 iulie
Politică /George Marinescu - 4 iulie
![]() | 5.0600 |
![]() | 4.2961 |
![]() | 5.4155 |
![]() | 5.8673 |
![]() | 460.7924 |
convertor valutar
»=Piaţa de Capital /A.V. - 4 iulie
Piaţa de Capital /A.I. - 3 iulie
Piaţa de Capital /A.V. - 3 iulie
Piaţa de Capital /A.I. - 2 iulie