Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Avi Compact estimează o cifră de afaceri de 7,5 milioane euro pentru 2019

T.I.
Companii /

Florin Rădulescu

Florin Rădulescu

Avi Compact, cel mai important distribuitor al produselor Daikin în România de 13 ani, estimează că va încheia 2019 cu o cifră de afaceri de aproximativ 7,5 milioane euro, potrivit unui comunicat al companiei.

Segmentul corporate a contribuit, în prima jumătate a acestui an, la peste 75% din totalul portofoliului. Avi Compact şi-a propus pentru 2019 să consolideze colaborarea pe segmente precum cel bancar, farmaceutic sau hotelier, dar şi extinderea pe zona comercială şi industrială.

Cele mai importante proiecte pentru prima jumătate de an sunt:

TELEKOM România - PALATUL TELEFOANELOR, este un proiect în derulare. Toată cladirea va fi climatizată cu cele mai performante sisteme VRV Daikin;

Hotelul Lido - instalaţii de climatizare ;

Gmb România Auto Industry - instalaţii de climatizare pentru noua hală de producţie din Piteşti;

Climatizarea pentru reteaua de magazine Penny Market;

Patria Bank - înlocuirea echipamentelor de climatizare dintr-o serie de agenţii ale băncii;

Hotel Central din Ploieşti - instalaţii de climatizare;

Hercesa Imobiliare - climatizare pentru noile imobile din Complexul Vivenda.

"Cele mai căutate echipamente au eficienţă energetică ridicată, nivel de zgomot redus, autodiagnoză şi un termen de garanţie mare. Am observat că pentru clienţi sunt importante criterii precum calificarea personalului, posibilitatea de a face faţă unor lucrări mari,

asigurarea serviciilor de intervenţie 24 din 24, stocurile de echipamente şi piese de schimb", explică Florin Rădulescu, Fondator Avi Compact, citat în comunicat.

Segmentul rezidenţial contribuie cu aproximativ 25% la realizarea cifrei de afaceri. Toate echipamentele de climatizare Daikin funcţionează cu noul freon ecologic R32.

Daikin a lansat, în acest an, noile game Perfera si Confora optimizate pentru încălzire care funcţionează până la temperaturi exterioare de -20 °C. Aceste echipamente pot fi o soluţie viabilă atât pentru climatizare cât şi pentru încălzire, în zonele fără reţea de gaz şi care nu beneficiază de instalaţii de încălzire centrală.

Showroom-ul Avi Compact a fost reamenajat în totalitate şi are expusă toată gama de echipamente rezidenţiale Daikin. Valoarea investiţiei este de 20.000 Euro.

În plus, echipamentele de climatizare Daikin din showroom sunt funcţionale şi acestea pot fi testate de către beneficiari.

Peste 90% dintre potenţialii clienţi care au vizitat showroom-ul în acest an au achiziţionat cel puţin un aparat de climatizare Daikin.

În plus, Avi Compact în acest an a finalizat investitia în extinderea cu 2.000 mp a spaţiului de depozitare.

În 2018, compania a început o colaborare cu o firmă din Franţa, care a continuat şi în acest an prin realizarea instalaţiilor

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS