Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Bugetul Senatului a fost votat azi în plen

I.L.
Politică /

Bugetul Senatului a fost votat azi în plen

Proiectul de Buget al Senatului, pentru anul 2020, a fost aprobat azi, în urma şedinţei din plen, valoarea estimată se ridică peste 243 mii de lei cheltuieli curente şi aproape 14 mii de lei cheltuieli de capital. Decizia a fost aprobată cu 61 de voturi.

Proiectul Bugetului Senatului prevede credite de angajament estimate la 258 mii de lei şi credite bugetare de aproape 243.

Limita maximă a cheltuielilor ce pot fi angajate, în timpul exerciţiului bugetar, prevăd cheltuieli de personal, cu o valoare estimată la 182,508 mii de lei, bunuri şi servicii, în valoare de 27,284 mii de lei, transferuri între unităţi ale administraţiei publice, 14,961 mii de lei, transferuri, de 2,200 mii de lei şi asistenţă socială, cu o valoare de 15,334. Cheltuielile de capital au fost estimate la 14,610 milioane de lei.

Cheltuielile prevăzute în bugetul activităţilor finanţate din venituri proprii pot fi depăşite în cazul obţinerii de venituri suplimentare. Bugetul va fi transmis Ministerului Finanţelor Publice şi

Va fi inclus în bugetul de stat pe anul următor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS