Abonament gratuit

Cătălin Niţu numit preşedinte al Directoratului companiei Transelectrica

B.D.
Companii /

Cătălin Niţu numit preşedinte al Directoratului companiei Transelectrica

Consiliul de Supraveghere al Transelectrica l-a numit pe Cătălin Niţu preşedinte al Directoratului companiei pe un mandat de 4 luni, cu începere efectivă din 21 decembrie, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti, relatează Agerpres.

De asemenea, Consiliul a ales vineri şi noii membri provizorii ai directoratului.

"Întrucât mandatul actualilor membri ai Directoratului încetează de drept în data de 20 decembrie 2019, Compania Naţională de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" SA informează acţionarii şi investitorii că, în şedinţa din data de 13 decembrie 2019, Consiliul de Supraveghere a desemnat în calitatea de membri provizorii ai Directoratului, începând cu data de 21 decembrie 2019, următoarele persoane: Cătălin Niţu, Ionuţ-Bogdan Grecia, Adrian Moise, Ioan Folescu şi Andreea-Mihaela Miu", se arată în comunicat.

Mandatul se acordă pentru o durată de 4 luni începând cu data de 21 decembrie 2019 cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, pentru încă două luni, dar durata mandatului nu va depăşi data finalizării procedurii de selecţie a membrilor Directoratului Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica"- SA în condiţiile OUG nr. 109/2011, dacă procedura se va finaliza în interiorul acestui interval.

"În conformitate cu prevederile art. 23 alin. (1) din Actul constitutiv al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica"-SA, Consiliul de Supraveghere alege ca Preşedinte al Directoratului, denumit alternativ Director General Executiv sau Chief Executive Officer - "CEO" - al Societăţii) al Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" SA, pe Cătălin Niţu", se subliniază în document.

Potrivit sursei citate, numirea membrilor Directoratului va deveni efectivă la data semnării în faţa notarului public a declaraţiei de acceptare a mandatului de membru al Directoratului Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice "Transelectrica" SA, dar nu mai devreme de 21 decembrie 2019.

În data de 16 octombrie, Consiliul de Supraveghere al Transelectrica a prelungit pentru două luni, mandatul actualului preşedinte al Directoratului companiei, Claudia-Gina Anastase, anunţa o informare remisă Bursei de Valori Bucureşti.

Claudia-Gina Anastase l-a înlocuit în funcţia de preşedinte al Directoratului Transelectrica pe Marius Caraşol, revocat în septembrie după ce mai multe publicaţii au relatat că şi-ar fi falsificat CV-ul.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Iarasi "specialisti" la conducerea transel ectrica

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

10 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8359
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1129
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4883
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3702
Gram de aur (XAU)Gram de aur268.7021

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie