Companii

"Comitetul Creditorilor ELCEN a amânat decizia privind sistarea livrării agentului termic către RADET"

SIERRA QUADRANT:"Comitetul Creditorilor ELCEN a amânat decizia privind sistarea livrării agentului termic către RADET"

R.R.Ziarul BURSA #Companii / 16 septembrie

Ovidiu Neacşu, partener fondator Sierra Quadrant: "Nu-mi amintesc să fi existat vreun primar care să ameninţe o companie privată de o asemenea manieră, mai ales când tot el se află în culpă" 

Comitetul Creditorilor ELCEN a amânat decizia privind posibilitatea întreruperii livrării agentului termic către Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET), doi dintre creditori absentând, iar ceilalţi evitând o poziţionare fermă, a trans-mis, vineri, printr-un comunicat, Sierra Quadrant, administratorul judiciar al Electrocentrale Bucureşti (ELCEN).

Luca Tenzi: "Securitatea cibernetică a apărut ca proces managerial identificat de către antreprenori ca fiind necesar şi critic, pe fondul creşterii accentuate a numărului şi complexităţii atacurilor cibernetice".

SECURITATEA ÎNTREPRINDERILOR, TEHNOLOGIA INFORMAŢIEI ŞI COMUNICAŢIILE: Consideraţii despre divergenţe, convergenţe şi interacţiuni

LUCA TENZI Corporate Security and Security Convergence ExpertZiarul BURSA #Companii / 16 septembrie

Convergenţa între securitatea fizică şi cea logică este un subiect care, în ultimii ani, a ţinut prima pagină a revistelor specializate în IT şi a devenit o problemă asociată proceselor de management la nivel global. Întrucât pentru companiile leaderi ale pieţelor acest element pare să fie deja integrat în politicile manageriale implementate, nu stăm atât de bine în ceea ce priveşte IMM-urile. Este, de asemenea, de reţinut faptul că multinaţionalele cu o puternică structură ICT, precum cele din domeniile financiar-bancar, telecomunicaţii, IT sunt foarte bine conectate la această tendinţă de convergenţă, pe când sectorul industrial acumulează întârzieri semnificative în implementarea politicilor asociate acestui proces de convergenţă.

PENTRU SUMA DE 136 MILIOANE DE EUROIngka Group vrea să cumpere de la Vestas şapte parcuri eoliene din România

Ziarul BURSA #Companii / 16 septembrie

Ingka Group (Ingka Holding B.V. şi entităţile controlate) a anunţat, vineri, că a ajuns la un acord cu Vestas Wind Systems A/S pentru achiziţionarea unei participaţii de 80% în şapte entităţi eoliene din sud-estul României care cumulat au 64 de turbine ce pot asigura echivalentul consumului a 150.000 gospodării din ţara noastră, relatează News.ro.

Ediţia din 16.09.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
"Fără OUG 114, deciziile de investiţii la Marea Neagră ar fi fost deja adoptate"

CONFERINŢA ENERGIA ÎN PRIZĂ / DEPUTATUL VIRGIL POPESCU, VICEPREŞEDINTELE COMISIEI PENTRU INDUSTRII ŞI SERVICII:"Fără OUG 114, deciziile de investiţii la Marea Neagră ar fi fost deja adoptate"

Adelina ToaderZiarul BURSA #Companii / 13 septembrie

Lipsa de predictibilitate legislativă şi instabilitatea au făcut ca investitorii să nu ia decizii de investiţii în extragerea gazelor din Marea Neagră, consideră Virgil Popescu, vicepreşedinte al Comisiei pentru Industrii şi Servicii din cadrul...

Morphosis Capital investeşte în DocProcess

E.O.Ziarul BURSA #Companii / 12 septembrie

DocProcess - compania românească specializată în automatizarea şi interoperabilitatea proceselor de business în cadrul şi dintre companii - îşi extinde prezenţa naţională şi europeană, cu ajutorul unei infuzii de capital venite din partea...

mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
Apanova
CCIR
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo