Companii

TELEKOM ROMÂNIA:Coronavirusul a schimbat comportamentul utilizatorilor de date şi voce

E.O.Ziarul BURSA #Companii / 08 aprilie

Începând cu a doua jumătate a lunii martie, când tot mai multe companii au adoptat telemunca şi şi-au mutat activitatea în online, se observă o schimbare în comportamentul clienţilor în ceea ce priveşte utilizarea serviciilor de date şi voce, ne-au transmis reprezentanţii Telekom România. Potrivit acestora, dacă până acum aceste servicii înregistrau valori ridicate dimineaţa şi seara, acum traficul este liniar pe tot parcursul zilei.

 Dimitrios Goranitis, Partener servicii de risc şi reglementare, Deloitte România

OPINIE DELOITTE: De ce economia românească are nevoie de "bani din elicopter" pentru cetăţeni

Companii / 07 aprilie

O "lebădă neagră" nu este o criză obişnuită. Singurul mod în care poate fi evitat şocul unui blocaj la nivel global constă în aruncarea unui colac de salvare pentru întregul sistem, până când acesta poate funcţiona din nou, iar modul de intervenţie trebuie să fie substanţial, imediat şi decisiv. Dacă permiţi sistemului să se defecteze, atunci anii şi costurile necesare pentru ca acesta să-şi revină sunt mult mai ridicate decât însuşi colacul de salvare. Asta ne-a învăţat criza din 2008. Nu diferă cu nimic de un atac de cord şi o operaţie de bypass. Doar că, de data aceasta, operaţia are loc într-un spital care este sub asediul unui virus.

Ediţia din 08.04.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle

Peste un milion de persoane în şomaj

I.Ghe.Ziarul BURSA #Companii / 07 aprilie

Un număr de 952.929 de contracte individuale de muncă au fost suspendate de la intrarea în vigoare a stării de urgenţă (16 martie), până în prezent, potrivit cifrelor Inspecţiei Muncii date ieri publicităţii de Ministerul Muncii şi Protecţiei...

Mazda aniversează centenarul cu o ediţie specială

Mazda aniversează centenarul cu o ediţie specială

C.B.Companii / 06 aprilie

Pentru a marca a 100-a aniversare a companiei, Mazda a lansat o ediţie specială, disponibilă pe întreaga gamă, care sărbătoreşte lansarea primei sale maşini de pasageri, R360 Coupe, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

mai multe ştiri >>
DTLAWYERS
ApanovaAdvertisement
Business Card
BTPay

ENGLISH SECTION

more articles

Conferinţele Teatrului Naţional

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii