CONFERINŢA NAŢIONALĂ CYBERSECURITY / ADAM WOLMAN, VP SALES CYBERX ISRAEL ŞI PARTENER SAFETECH"Cea mai comună parolă este 12345..."

A.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT /

"Cea mai comună parolă este 12345..."

Adam Wolman, VP Sales CyberX Israel şi Partener Safetech, a dat câteva sfaturi despre cum să eviţi un atac cibernetic.

Potrivit domniei sale, companiile trebuie să facă o evaluare a riscurilor, să limiteze vectorii de atac, să controleze foarte bine accesul de la distanţă (remote), să îşi definească o politică a parolelor, să monitorizeze continuu şi să aibă alerte în timp real, şi să aibă abilitatea să aducă oamenii potriviţi pentru contracararea problemelor.

Referitor la evaluarea riscurilor, Adam Wolman a precizat că multe companii apelează la companiile de audit din BIG4, însă, potrivit domniei sale, acolo treaba se face manual, durează şi costă mult. Când apelezi la tehnologie, evaluarea devine mai rapidă şi mai ieftină, iar vulnerabilităţile pot fi evaluate mai bine, în opinia sa.

"Cea mai comună parolă este 12345...", a mai spus Adam Wolman, explicând faptul că firmele trebuie să aibă o politică în această privinţă.

Acesta a explicat că societăţile nu trebuie să ofere prea mult acces de la distanţă, întrucât devine greu să ştii dacă cel care accesează este omul tău sau nu.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS