Conferinţa BURSA “Energia în priză”Conferinţa BURSA “Energia în priză”

Credit Europe Bank România - profit brut de 39 milioane lei, în primul semestru

Emilia Olescu
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

Credit Europe Bank România - profit brut de 39 milioane lei, în primul semestru

Credit Europe Bank România a realizat un profit brut de 39 milioane lei, în primul semestru din acest an, "înregistrând astfel o perioadă cu valori constante şi sustenabile", anunţă un comunicat al băncii.

Yakup Şil, CEO Credit Europe Bank România, arată: "Dinamica pozitivă din primele şase luni ale anului curent a fost bazată în principal pe creşterea echilibrată a creditării în zona corporate, înregistrând un avans constant faţă de 2018. De asemenea, activitatea de creditare pe segmentul de retail s-a concentrat pe portofoliul de carduri de credit - CardAvantaj, Optimo Card şi CEB Diamond. Anul 2019 marchează pentru noi şi investiţii solide în digitalizare ce urmăresc încurajarea folosirii canalelor electronice şi suntem încrezători că vom continua tendinţa pozitivă de implementare a obiectivelor avute în plan pentru anul în curs".

Credit Europe Bank România a realizat un profit brut de 44 milioane lei în primul semestru din 2018, înregistrând o creştere considerabilă faţă de 28 milioane lei - profitul din aceeaşi perioadă a anului 2017.

La 30 iunie 2019, totalul depozitelor clienţilor avea o valoare de aproape 2,9 miliarde lei, în timp ce totalul activelor ajungea la aproape 4,1 miliarde lei, iar portofoliul de credite depăşea 2 miliarde lei.

La jumătatea anului trecut, totalul depozitelor clienţilor înregistra o creştere, ajungând la un nivel de peste 700 milioane de euro, totalul activelor având o valoare de circa 964 milioane euro, iar portofoliul de credite depăşea 440 milioane euro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
CCIR
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSCEBSMART TRANSFORMATION 2019
Cabinet de avocatTMPS