Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

CRISTIAN ERBAŞU, PROPRIETARUL CONSTRUCŢII ERBAŞU:"Panta de creştere în construcţii era mult mai mare dacă nu exista pandemia"

E.O.
Ziarul BURSA #Macroeconomie /

Cristian Erbaşu

Cristian Erbaşu

Panta de creştere în sectorul construcţiilor era mult mai mare dacă nu exista pandemia, consideră Cristian Erbaşu, proprietarul Construcţii Erbaşu. Domnia sa ne-a spus: "Este un lucru bun că, desi această pantă nu s-a mai respectat, creşterea a rămas, chiar dacă este simbolică - de 0,5%.

Chiar daca prima parte a anului a fost caracterizată de o iarnă blândă, în care s-a lucrat, totuşi întotdeauna în construcţii trimestrul al doilea este mult mai bun decât trimestrul întâi. Cu toate acestea, observăm faptul că, din cauza pandemiei, practic trimestrul al doilea este cam la acelaşi nivel cu primele trei luni ale anului. Acest lucru arată că sunt lucrări care au continuat, dar şi lucrări care au stagnat, situaţie care se va prelungi şi în lunile următoare, cel mai probabil".

În opinia lui Cristian Erbaşu, în sectorul construcţiilor nu va avea loc o scădere foarte mare, dar nici o creştere spectaculoasă, ca în 2019: "De regulă, în toamnă ar fi trebuit să avem o creştere destul de mare, dar nu va fi aşa în acest an, din cauza pandemiei. Ne aşteptăm ca anul viitor, măcar în partea a doua, o creştere mai mare în construcţii să se facă simţită, creştere care sperăm noi să se prelungească şi în 2022-2023".

Cristian Erbaşu ne-a precizat că au avut loc unele investiţii în infrastructură, subliniind că acestea încă nu sunt simţite cu adevărat la nivelul cel mai ridicat, pentru că multe sunt în faza de proiectare.

Conform domniei sale, în următoarea perioadă se va observa, în infrastructură, o deblocare a proiectelor, indiferent de faza în care se aflau acestea, lucru vare va crea premizele unei creşteri în domeniul construcţiior în următorii ani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

23 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8641
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1529
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5153
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.2908
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.2762

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie