Abonament gratuit

Dan Paul, membru în Consiliul de Supraveghere al SIF Transilvania

M.G.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Dan Paul, membru în Consiliul de Supraveghere al SIF Transilvania

Consiliul de Supraveghere al SIF Transilvania (SIF3) l-a cooptat, ca membru provizoriu, pe Dan Paul, preşedintele Asociaţiei Brokerilor, potrivit unui raport transmis ieri Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

În comunicatul SIF3 se mai arată: "Pe ordinea de zi a următoa-rei şedinţe a adunării generale ordinare a acţionarilor se va include un punct referitor la alegerea unui membru al Consiliului de Supraveghere".

Dan Paul a mai făcut parte din Consiliul de Supraveghere al SIF3 pe o perioadă limitată începând cu noiembrie 2017, când domnia sa a fost cooptat în forul de conducere al SIF Transilvania tot ca membru provizoriu.

Atunci, acesta a primit avizul Autorităţii de Supraveghere (ASF) în ianuarie 2018, însă, ulterior, la AGA de bilanţ din mai, fostul preşedinte al Depozitarului Central, Marius Adrian Moldovan, a primit mai multe voturi decât Dan Paul pentru postul în CS al SIF Transilvania (50,85% din voturile exprimate, faţă de 36,04%). Moldovan a preluat funcţia în octombrie 2018, după obţinerea autorizării ASF.

Până acum, CS al SIF3 a avut în componenţa sa şase membri, ca urmare a neîntrunirii voturilor necesare pentru alegerea celui de-al şaptelea membru în cadrul AGA din data de 24 aprilie 2019.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie