Dan Paul, membru în Consiliul de Supraveghere al SIF Transilvania

M.G.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Dan Paul, membru în Consiliul de Supraveghere al SIF Transilvania

Consiliul de Supraveghere al SIF Transilvania (SIF3) l-a cooptat, ca membru provizoriu, pe Dan Paul, preşedintele Asociaţiei Brokerilor, potrivit unui raport transmis ieri Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

În comunicatul SIF3 se mai arată: "Pe ordinea de zi a următoa-rei şedinţe a adunării generale ordinare a acţionarilor se va include un punct referitor la alegerea unui membru al Consiliului de Supraveghere".

Dan Paul a mai făcut parte din Consiliul de Supraveghere al SIF3 pe o perioadă limitată începând cu noiembrie 2017, când domnia sa a fost cooptat în forul de conducere al SIF Transilvania tot ca membru provizoriu.

Atunci, acesta a primit avizul Autorităţii de Supraveghere (ASF) în ianuarie 2018, însă, ulterior, la AGA de bilanţ din mai, fostul preşedinte al Depozitarului Central, Marius Adrian Moldovan, a primit mai multe voturi decât Dan Paul pentru postul în CS al SIF Transilvania (50,85% din voturile exprimate, faţă de 36,04%). Moldovan a preluat funcţia în octombrie 2018, după obţinerea autorizării ASF.

Până acum, CS al SIF3 a avut în componenţa sa şase membri, ca urmare a neîntrunirii voturilor necesare pentru alegerea celui de-al şaptelea membru în cadrul AGA din data de 24 aprilie 2019.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS