DELL OPTIMIZEAZĂ STOCAREA PENTRU APLICAŢIILE CONSUMATOARE DE RESURSE

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 19 iunie 2008

Ca urmare a cererii aflate în creştere pentru sisteme de stocare simple, cu preţ accesibil şi capabilităţi superioare pentru susţinerea de aplicaţii care rulează un număr mare de date, Dell a lansat astăzi DellTM PowerVaultTM MD1120, primul sistem expansibil al companiei conceput pentru hard-drive-uri de dimensiuni reduse, de 2.5 inci.

Dell PowerVault MD1120 oferă utilizatorilor performanţă sporită prin intermediul accesului mai rapid la datele stocate, eficienţei energetice optimizate şi densităţii mai mari în centrele de date datorită designului compact.

Economii:

PowerVault MD1120 dispune de 24 de hard-drive-uri de dimensiuni reduse care ocupă cu până la 70% mai puţin spaţiu şi reduc consumul de energie cu 50% comparativ cu modelele cu hard-drive-uri de 3.5 inci. Echipat cu surse de alimentare foarte eficiente şi hard-drive-uri de 2.5 inci eficiente din punct de vedere energetic, sistemul PowerVault MD1120 contribuie la reducerea consumului total de energie în centrele de date.

Conceput pentru a oferi spaţiu de stocare suplimentar pentru serverele Dell PowerEdge, PowerVault MD1120 este compatibil cu hard-drive-urile anumitor servere Dell - permiţând astfel o gestionare simplificată şi costuri reduse pentru administrarea componentelor de schimb.

Funcţionalitate

Prin ataşarea la un controller RAID Dell PowerEdge, sistemul PowerVault MD1120 poate fi scalabil prin utilizarea a până la şase unităţi şi poate găzdui până la 144 de hard-drive-uri.

o Hard-drive-urile sistemului sunt conectate la o interfaţă rapidă (3 Gb/s) Serial Attached SCSI (SAS), transformând PowerVault MD1120 în sistemul entry-level ideal pentru susţinerea aplicaţiilor esenţiale pentru afaceri, precum email, baze de date şi aplicaţii de procesare online a tranzacţiilor.

"PowerVault MD1120 se încadrează în obiectivul Dell de a furniza soluţii destinate centrelor de date cu adevărat eficiente, flexibile şi, mai ales, uşor de utilizat," a declarat Robin Kuepers, head of storage, Dell EMEA. "Fie că organizaţiile necesită spaţiu extins de stocare pentru serverele care rulează aplicaţii solicitante pentru memorie, fie că îşi doresc să întâmpine cerinţele unei dezvoltări anticipate, MD1120 reprezintă o soluţie de înaltă performanţă, compactă şi extrem de eficientă pentru toate aceste situaţii.

"Un număr mai mare de hard-drive-uri într-o unitate de dimensiuni mici este o combinaţie perfectă pentru laboratorul nostru de testare, deoarece noi efectuăm un număr mare de teste de rezistenţă a magistralelor (bus)," a declarat Stephen A. Lewis, system validation engineer, Intel Corporation, Enterprise Platforms & Services Division. "Utilizând Dell PowerVault MD1120 beneficiem de o densitate mai mare a sistemelor de stocare de tip DAS, eficientizând astfel procesele de testare; recomand sistemul MD1120 oricăror facilităţi de testare sau centre de date pentru care densitatea stocării reprezintă o problemă.

Gama îmbogăţită de sisteme PowerVault MD oferă utilizatorilor opţiuni multiple şi flexibile pentru tehnologii de stocare, venind astfel în întâmpinarea unor multiple cerinţe de afaceri. Prin lansarea MD1120, utilizatorii pot alege între o configuraţie cu hard-drive-uri de 2.5 inci - ideală pentru susţinerea aplicaţiilor care necesită performanţă, sau o configuraţie cu drive-uri de 3.5 inci - pentru mediile care solicită o capacitate mai mare de stocare.

PowerVault MD1120 este disponibil începând de astăzi, iar serviciile Dell - inclusiv Dell Enterprise Support Services, Dell Infrastructure Services, Professional Installation Services şi Disk Expansion Training - pot simplifica procesul de instalare şi mentenanţă a întregii linii de unităţi expansibile a sistemului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9126
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6804
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9667
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6911
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.7598

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro