Revista BURSA Construcţiilor

Deutsche Bank, sancţionată de autorităţile din Johannesburg

A.V.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 06 aprilie

Potrivit sursei, banca centrală a constatat puncte slabe în măsurile de control împotriva spălării banilor, în urma unei inspecţii efectuate în 2019, astfel că a decis să o amendeze cu 1,90 milioane de dolari, cu excepţia unei sume de 681.000 de dolari, care este suspendată timp de trei ani.

Banca centrală a informat că sancţiunile administrative au fost impuse Deutsche Bank pe fondul slăbiciunilor identificate în aplicarea de către instituţia de credit a normelor în materia combaterii spălării banilor şi nu pentru că ar fi constatat că aceasta a facilitat tranzacţii care implică spălarea banilor sau finanţarea terorismului.

Legea locală impune autorităţii prudenţiale din cadrul South African Reserve Bank să supravegheze şi să aplice conformitatea.

De menţionat că grupul Deutsche Bank îşi restructurează activităţile de conformitate, în condiţiile în care şeful diviziei de risc se pregăteşte să plece din această instituţie după 25 de ani în care a lucrat la creditorul german.

Stuart Lewis, care s-a alăturat Deutsche Bank în 1996, şi-a anunţat la finele lunii martie planul de a părăsi banca până la adunarea generală anuală din luna mai 2022, conform Market Watch. Deutsche Bank va transfera responsabilităţile lui Stuart Lewis către directorul administrativ Stefan Simon. Potrivit conducerii băncii, modificările îi vor permite instituţiei să consolideze funcţii care necesită un dialog coordonat cu autorităţile de reglementare.

Şi directorul de operaţiuni Frank Kuhnke este aşteptat să părăsească Deutsche Bank, ca parte a schimbărilor de la nivelul conducerii. După plecarea sa, funcţia de şef de operaţiuni nu va mai fi un post separat în consiliul de administraţie, iar atribuţiile care îi reveneau vor fi împărţite între alţi membri ai consiliului, conform anunţului făcut de Deutsche Bank.

Recent, grupul german a extins până în aprilie 2026 mandatul directorului executiv Christian Sewing, care se orientează acum pe creşterea veniturilor Deutsche Bank. Totodată, banca l-a numit pe Fabrizio Campelli în fruntea operaţiunilor de investment & corporate banking, rol de ţinut anterior de Sewing.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Deutsche Bank - o cloaca de infractori. Au o colectie de amenzi cu care se pot mandri. Astia iau amenzi de la toti pe unde au filiale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Allview
Boromir

Curs valutar BNR

14 Mai. 2021
Euro (EUR)Euro4.9253
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0683
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4990
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7191
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.7988

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Tohani
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
carieraenergetica.ro
Energy CEO forum awards
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro