DIICOT: Activităţile desfăşurate la domiciliul lui Gheorghe Dincă au fost în cea mai mare parte finalizate

I.V.
Miscellanea /

Activităţile desfăşurate la domiciliul lui Gheorghe Dincă au fost în cea mai mare parte finalizate

DIICOT anunţă că, joi, activităţile desfăşurate la domiciliul inculpatului Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. au fost în cea mai mare parte finalizate, cu referire directă la cercetarea criminalistică. Reprezentanţii DIICOT spun că în continuare se vor desfăşura alte activităţi, în funcţie de analiza probelor adunate până acum.

"Astăzi, 29.08.2019, activităţile desfăşurate la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe au fost în cea mai mare parte finalizate, cu referire directă la cercetarea criminalistică", anunţă reprezentanţii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Conform sursei citate, până la data expirării autorizaţiei de percheziţie emisă de către instanţa de judecată, vor fi efectuate şi alte activităţi, în funcţie de analiza ulterioară a mijloacelor de probă ridicate până la acest moment de la locul faptei.

În 1 august, Structura Centrală a DIICOT a preluat instrumentarea dosarului Caracal, de la serviciul Teritorial Craiova, dată fiind complexitatea cazului şi resursele implicate.

DIICOT preciza, în 26 august, că a cerut expertizarea maşinii lui Gheorghe Dincă, că a fost scanat solul din curtea casei acestuia şi că urma scanarea zonelor cimentate şi zidite, mandatul de percheziţie fiind prelungit. De asemenea, DIICOT anunţa că şi-a declinat competenţa către Secţia specială în privinţa apelului Alexandrei Măceşanu la 112.

În perioada 20-26 august, procurorii DIICOT - Structura Centrală împreună cu poliţişti specializaţi din cadrul Poliţiei Române, delegaţi în cauză, au efectuat mai multe audieri, atât la sediul Poliţiei Municipiului Caracal cât şi la sediul DIICOT- Structura Centrală.

Totodată, procurorii de caz au dispus, prin ordonanţă, expertizarea tehnică a autoturismului aparţinând inculpatului Dincă Gheorghe, precum şi a altor mijloace de probă ridicate cu ocazia percheziţiei domiciliare, arăta DIICOT.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

18 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0405
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5329
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.2202

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro