Freedom Holding Corp lansează platforma de investiţii Freedom24 în România

F.D.
Piaţa de Capital / 21 mai

Olga Milko, Business Development Director în cadrul Freedom24

Olga Milko, Business Development Director în cadrul Freedom24

Freedom Holding Corp, grupul internaţional de investiţii listat la bursa NASDAQ, şi-a lansat platforma de investiţii Freedom24, în România, conform unui comunicat de presă al companiei.

Cu peste 250.000 de clienţi activi în Europa, Freedom24 îşi extinde acum serviciile în România, oferind investitorilor români acces la oportunităţi de investiţii la cele mai mari burse de valori din lume.

"Suntem încrezători că platforma Freedom24 va fi foarte bine primită pe piaţa românească. Românii au un apetit tot mai mare pentru investiţii în companiile globale, inovatoare, listate la bursele internaţionale. Oferim clienţilor noştri toate resursele de care au nevoie pentru a realiza investiţii de succes, de la acces direct la cele mai mari burse de valori din lume, analize profesionale ale titlurilor de valoare, la aplicaţii de tranzacţionare uşor de utilizat şi suport în limba română", declară Olga Milko, Business Development Director în cadrul Freedom24.

Freedom24 oferă investitorilor de retail din România posibilitatea de a tranzacţiona peste 1.000.000 de instrumente financiare, incluzând acţiuni, ETF-uri, contracte futures, obligaţiuni şi altele, pe 15 dintre cele mai importante burse din lume, cum ar fi NASDAQ, NYSE, CME, HKEX, Euronext, LSE şi Deutsche Börse. Platforma se distinge printr-o structură de comisioane extrem de competitivă în Europa, cu tarife începând de la doar 0,02 euro per acţiune sau ETF, 2 euro per ordin şi 0,65 dolari pe contract pentru opţiunile pe acţiuni americane.

Freedom24 oferă clienţilor dobândă pentru banii neinvestiţi, garantând un venit pasiv chiar şi în perioadele de pauză de la investiţiile active. Brokerul oferă gratuit două tipuri de planuri de economisire: zilnică şi pe termen lung. Fiecare client primeşte automat un cont de economii odată cu deschiderea contului de tranzacţionare, beneficiind de dobânzi de până la 3,89% pe an pentru soldul în euro şi 5,31% pe an pentru soldul în dolari americani. Fondurile din contul de economii sunt accesibile oricând, fără restricţii de retragere şi fără un plafon maxim de depunere. Pentru cei care preferă planuri pe termen mai lung, brokerul oferă depozite fixe pe perioade de 3, 6 sau 12 luni, cu rate de până la 8,76% pe an pentru dolari americani şi până la 6,42% pe an pentru euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
APA NOVA
e-infra.ro
eximbank.ro
digi.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Iun. 2024
Euro (EUR)Euro4.9768
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6464
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2078
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8855
Gram de aur (XAU)Gram de aur346.6329

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb