Gabriel Dumitraşcu, înlocuit de la Hidroelectrica

A.T.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 29 iulie 2015

Gabriel Dumitraşcu, înlocuit de la Hidroelectrica

Acţionarii Hidroelectrica au decis, ieri, înlocuirea lui Gabriel Dumitraşcu din funcţia de administrator special al companiei, aşa cum a anunţat ziarul BURSA în exclusivitate, în ediţia din 11 iunie. Potrivit unor surse apropiate situaţiei, noul administrator special al companiei este Bogdan Stănescu, şeful direcţiei privatizare din Ministerul Energiei. Domnul Stănescu este şi administratorul special al Oltchim, încă de la deschiderea insolvenţei combinatului în 2013.

Înlocuirea lui Gabriel Dumitraşcu din funcţia de administrator special al Hidroelectrica a mai fost propusă în iunie, dar a fost amânată întrucât nu a existat un consens al acţionarilor convocaţi, conform surselor noastre.

Prin piaţă se zvoneşte că nu este întâmplătoare schimbarea administratorului Hidroelectrica din această perioadă, întrucât ministrul Andrei Gerea putea să-l înlocuiască pe Dumitraşcu din iarnă, de când a preluat portofoliul energiei. Există voci care susţin că înlocuirea administratorului special al Hidroelectrica va face loc oamenilor lui Gabriel Oprea, liderul UNPR, care nu şi-a spus ultimul cuvânt în scena noastră politică tulbure şi despre care se ştie că râvneşte să se înfigă mai adânc în companiile noastre energetice.

De altfel, se pare că pentru poziţia de director general al Hidroelectrica SA se pregăteşte Dan Iulius Plaveti, despre care se spune că a sărit din barca PD - partid care l-a "ţinut" câţiva ani în funcţia de preşedinte ANRE (reglementatorul pieţei noastre de energie) - în cea a UNPR, partid condus de Gabriel Oprea.

Comanda carte
digi.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Iul. 2024
Euro (EUR)Euro4.9700
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5550
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9149
Gram de aur (XAU)Gram de aur352.8944

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
letapebytourdefrance.com
roenergy.eu
rommedica.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb