Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Google a lansat noul smartphone Nexus 5

V.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT /

Gigantul Google a lansat, săptămâna trecută, la San Francisco, noul smartphone Nexus 5, relatează publicaţia cNet. Dispozitivul va rula pe cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android, 4.4 KitKat, şi va fi produs împreună cu LG Electronics. Nexus 5 va dispune de un ecran ceva mai mare, de 4.95 inchi, de un procesor de 2.26GHz, Qualcomm Snapdragon 800, şi de conectivitate LTE. Acesta va fi disponibil începând de astăzi, pe Google Play Store, fără abonament, la preţurile de 349 de dolari (varianta de 16 GB) şi 399 de dolari (varianta de 32 GB).

Noul smartphone oferit de Google se bucură de un design minimalist, având un ecran cu o rezoluţie de 1.920x1.080 pixeli. De asemenea, Nexus 5 dispune de o cameră media de 8 megapixeli în spate, care beneficiază de HDR+, pe când cea din faţă are 1.3 megapixeli. Memoria internă a noului smartphone este de 2 GB RAM, iar bateria poate fi încărcată inclusiv prin intermediul wireless-ului.

Potrivit analiştilor cNet, noul Nexus 5 are un raport calitate-preţ imbatabil pe piaţă. Având în vedere caracteristicile de cea mai nouă generaţie şi performanţele componentelor sale, specialiştii consideră că Google a dat lovitura odată cu această lansare.

Noul sistem de operare Android 4.4 KitKat, lansat recent, vine cu mai multe îmbunătăţiri, cea mai importantă făcând referire la limitarea memoriei utilizată, care este cu 16% mai redusă decât în cazul precedesorului său, JellyBean.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie