Ilan Twaina este noul Director de Vânzări al S&T România

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 19 iunie 2008

S&T România are un nou Director de Vânzări în persoana lui Ilan Twaina, recent numit în această poziţie. Ceea ce l-a recomandat pentru această funcţie sunt experienţa sa în vânzări, acumulată în poziţii similare din companii internaţionale, precum şi buna cunoaştere a pieţelor IT din diverse ţări europene.

"Propunerea primită din partea S&T România de a mă alătura echipei sale a venit într-un moment bun. Cunoşteam deja echipa şi evoluţia constantă a Grupului. Principalul meu obiectiv este dezvoltarea echipei de vânzări din România şi creşterea competitivităţii acesteia, precum şi adaptarea continuă a ofertei S&T la necesităţile specifice pieţelor verticale. Am convingerea că misiunea S&T este de a facilita clienţilor noştri atingerea obiectivelor lor de afaceri şi chiar depăşirea acestora prin utilizarea de soluţii şi servicii IT inovative. Noi livrăm proiecte complexe, de anvergură regională, proiectăm şi implementăm soluţii ce încorporează o varietate de tehnologii provenite de la cei mai importanţi producători. Înţelegem necesităţile companiilor locale şi acţionăm într-o manieră flexibilă şi rapidă, ceea ce ne recomandă ca parteneri preferaţi pentru clienţii noştri," afirmă Ilan Twaina.

Twaina deţine un MBA, a lucrat pentru companii internaţionale precum Motorola, Mercury sau HP, unde a avut atribuţiuni în crearea şi dezvoltarea de birouri şi canale regionale de vânzări şi a contribuit la remodelarea operaţiunilor de vânzări în filialele europene ale acestor companii.

Despre S&T România

S&T România, un important funizor de servicii IT, este membră a grupului S&T AG, listat la Bursa din Viena şi care îşi derulează activitatea în 22 de ţări, prin intermediul a peste 70 de birouri locale. Cu o cifră de afaceri de 522,2 milioane Euro în 2007, S&T AG este cel mai important furnizor de consultanţă, soluţii şi servicii IT pentru clienţii din Europa Centrală şi de Est şi din regiunea ţărilor vorbitoare de limbă germană (Germania, Austria, Elveţia). S&T România face parte din Regiunea Est a grupului alături de subsidiarele din Rusia, Bulgaria şi Turcia.

În cei 14 ani de activitate, S&T s-a implicat constant în dezvoltarea infrastructurii informaţionale din România. Compania oferă soluţii informatice adaptate necesităţilor clienţilor, bazate pe un portofoliu bogat de aplicaţii software, infrastructură hardware şi o gamă completă de servicii de consultanţă, proiectare, implementare de soluţii IT complexe, management de proiect, dezvoltare de software, pentru clienţi din domeniile guvernamental, telecomunicaţii, producţie industrială, servicii financiare, producerea şi distribuţia de energie, îngrijirea sănătăţii.

S&T furnizează servicii de suport tehnic şi mentenanţă pe bază de SLA şi servicii de tip outsourcing.

S&T România este certificată ISO 9001:2000, ISO 14001:2005, IQNet şi TUV CERT şi deţine premiul J.M.Juran pentru excelenţă în managementul calităţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9207
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6726
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9903
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7178
Gram de aur (XAU)Gram de aur269.7555

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro