ÎN VEDEREA REALIZĂRII DE INVESTIŢII,OIL Terminal vizează contractarea unui credit de 25,49 milioane lei

A.I.
Ziarul BURSA #Companii /

OIL Terminal vizează contractarea unui credit de 25,49 milioane lei

Consiliul de Administraţie al OIL Terminal (OIL) a convocat acţionarii, pentru data de 11 iulie 2018, în vederea aprobării contractării unui credit de investiţii pe termen lung, în valoare de 25,49 milioane de lei, se arată într-un raport al emitentului remis, ieri, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Potrivit raportului, suma este destinată modernizării rezervorului T30 din cadrul Secţiei Platformă Sud şi achiziţionării a două bucăţi skiduri măsurare fiscalizată produs petrolier.

Totodată, acţionarii trebuie să aprobe structura de garanţii aferentă creditului, formată dintr-un teren de 60.395 de metri pătraţi, cu mijloacele fixe situate pe acesta, precum şi gaj pe conturile curente ce vor fi deschise la banca creditoare.

Pentru primul trimestru al acestui an, compania a raportat un profit net de numai 17.000 de lei, cu mult sub cel obţinut în aceeaşi perioadă a anului 2016, de 6,77 milioane de lei, în contextul coborârii cifrei de afaceri cu circa 8%.

Valoarea de piaţă a operatorului de transport şi depozitare de produse petroliere este de 81,3 milioane de lei, potrivit datelor afişate pe site-ul BVB.

Acţionarul majoritar al Oil Terminal este statul român care, prin Minis­terul Energiei, deţine 59,62% din capitalul social al companiei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS