Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

ÎNCEPÂND CU DATA DE 22 MARTIEHotelul Best Western Bucovina are activitatea suspendată

ANDREI IACOMI
Ziarul BURSA #Companii /

Bucovina - Club de Munte (BCM), societate controlată de SIF Muntenia (SIF4), a suspendat întreaga activitate a hotelului Best Western Bucovina din Gura Humorului, pe care îl deţine, măsura intrând în vigoare începând cu data de 22 martie, se arată într-o notificare a emitentului apărută, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Compania îşi motivează decizia prin pandemia de COVID-19, restricţiile impuse în plan internaţional în ceea ce priveşte călătoriile, precum şi cele impuse ca urmare a decretării stării de urgenţă în ţara noastră.

"Reluarea activităţii în condiţii normale se va face după încetarea stării de urgenţă", se arată în comunicat. Best Western Bucovina are 130 de camere, respectiv 220 de locuri, două restaurante, cu 180 şi 60 de locuri, şapte săli de confrinţă având capacităţi cuprinse între 25 şi 280 de locuri, un lobby bar cu 60 de locuri, două terase şi o zonă SPA. SIF Muntenia are 67,17% din Bucovina - Club de Munte.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie