Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

ÎNCEPÂND DE ASTĂZI,Depozitarul Central va distribui dividendele pentru acţionarii Socep şi Carbochim

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Depozitarul Central va distribui, începând de astăzi, dividendele aferente anului 2017 pentru acţionarii Socep (SOCP) şi Carbochim (CBC), se arată într-un comunicat al instituţiei remis, ieri, redacţiei.

Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 0,0145 lei pentru Socep şi de 0,25 lei pentru Carbochim.

În cazul Socep, acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregis­traţi în registrul acţionarilor la data de 18 mai 2018, în timp ce pentru Carbochim, data de înregistrare este 16 mai 2018.

Ultima zi în care se vor distribui dividendele aferente anului 2017 este de 7 iunie 2021 pentru Socep, respectiv 31 decembrie 2018 pentru Carbochim. Acţionarii care sunt clienţi ai unui participant la sistemul de compensare-decontare şi registru al Depozitarului Central îşi pot încasa dividendele prin intermediul acestuia. Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face astfel: prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari; în numerar, la ghişeele bancare din întreaga ţară ale CEC Bank pentru Socep, respectiv BRD - Groupe Societe Generale în cazul Carbochim.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS