ÎNCEPÂND DIN 3 IUNIEAcţiunile Bittnet vor intra la tranzacţionare în Piaţa Reglementată

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 26 mai 2020

28 mai - ultima zi a acţiunilor BNET în piaţa AeRO

Acţiunile Bittnet Systems (BNET) vor intra la tranzacţionare în Piaţa Reglementată a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) începând cu data de 3 iunie, se arată într-un raport de ieri, al operatorului pieţei noastre de capital.

Astfel, Bittnet este prima societate care trece în Piaţa Reglementată de la lansarea pieţei AeRO, în 28 mai urmând să fie ultima zi de tranzacţionare a acţiunilor BNET prin Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT).

Acţiunile Bittnet Systems vor fi retrase de pe SMT în data de 29 mai, pentru ca în zilele de 29 mai şi 2 iunie să fie realizată decontarea ultimelor tranzacţii cu acţiunile societăţii pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare.

Prospectul pentru Admiterea la Tranzacţionare a acţiunilor Bittnet Systems în Piaţa Reglementată a fost aprobat, miercuri, 20 mai, de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).

În data de 29 ianuarie a acestui an, acţionarii companiei aprobaseră admiterea la tranzacţionare a acţiunilor BNET în Piaţa Principală a BVB, precum şi numirea lui Lucian Anghel, fostul preşedinte al operatorului pieţei noastre de capital, în calitate de administrator independent al Bittnet Systems.

Pentru primele trei luni din 2020, Grupul Bittnet, ce include companii cu activităţi de Educaţie şi integrare soluţii IT, a raportat venituri consolidate de 19,3 milioane lei, o creştere de 21% faţă de veniturile din primul trimestru al anului 2019, şi o triplare a marjei brute. Totodată, grupul şi-a diminuat pierderea, de la 3,76 milioane de lei în primele trei luni din 2019, la 2,35 milioane de lei în perioada ianuarie - martie 2020.

Grupul Bittnet următoarele branduri: Bittnet Training, Dendrio, ELIAN Solutions şi Equatorial Gaming.

Bittnet este listată pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti de la finalul anului 2015.

La începutul acestei luni, fraţii Logofătu, fondatorii companiei, deţineau 27,11% din emitent, în timp ce Răzvan - Grosanu Căpăţână avea 11,03% din societatea a cărei capitalizare raportată la preţul de închidere al acţiunii BNET de la finele săptămânii trecute, de 1,155 lei, era de 149,52 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa “Securitatea cibernetică”
Avocat Ianul Alexandra
cautavocat.ro
BTPay
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

03 Feb. 2023
Euro (EUR)Euro4.9005
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4823
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9076
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4945
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.3749

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro