Revista BURSA Construcţiilor

InteRo Property Development îşi extinde activitatea de dezvoltare cu o divizie de investiţii

A.P.
Companii #Construcţii / 02 martie

InteRo Property Development îşi extinde activitatea de dezvoltare cu o divizie de investiţii

InteRo Property Development îşi diversifică activităţile prin înfiinţarea unei divizii de investiţii, ca parte a strategiei pe termen lung de consolidare a prezenţei în România şi pentru a atrage proiecte imobiliare de calitate pe o piaţă în creştere, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Divizia de investiţii - InteRo Property Development Investment Group - vizează parteneri din întreaga lume care caută oportunităţi de proiecte premium pe pieţe dinamice.

Parteneriatul cu investitori străini în proiecte locale reprezintă o premieră pentru companie. Interesul exprimat de investitorii din America de Nord, Asia şi ţările vecine este o validare evidentă a potenţialului României pe termen lung.

Divizia de investiţii nou-înfiinţată va sprijini atât proiectele InteRo în derulare, cât şi proiectele viitoare, potrivit comunicatului.

Portofoliul de dezvoltare InteRo Property Development din Bucureşti include:

NorthLight Residence. Situat în mijlocul naturii în nord-estul Bucureştiului, proiectul se întinde pe 13.000 mp şi include un număr total de 110 apartamente. În prezent se află în ultimele etape de dezvoltare, urmând să fie finalizat în câteva săptămâni. Programul VIP NorthLight Residence este oferit investitorilor care achiziţionează minimum trei apartamente. Echipa InteRo oferă sprijin constant, iar investitorii primesc avantaje financiare şi administrative semnificative.

SkyLight Residence. Situat în zona centrală a oraşului Bucureşti (zona Obor), proiectul cu utilizare mixtă ce se întinde pe 10 hectare va asigura după finalizare 100.000 mp de spaţii de birouri şi 270.000 mp de spaţiu rezidenţial.

Bucurestii Noi este proiectul unui campus IT cu un concept prietenos cu mediul înconjurător şi construit cu tehnologie de ultimă generaţie, care va fi dezvoltat pe un teren de 5 hectare în apropierea staţiei de metrou Jiului. Proiectul va include 7 clădiri de birouri cu o suprafaţă totală de 197.000 mp (din care 93.000 mp vor fi dezvoltate de Skanska Property România, iar restul de InteRo).

Opinia Cititorului ( 2 )

 1. O crestere masiva in cotatia energiei o sa insemne o cadere in active imobiliare!

  Chiar daca datoriile vor fi sterse, populatia va fi mai saraca! 

  electricitatea deja sparge bariera din ciclul de 5 ani, petrolul la fel, gazele la fel, urmeaza o devalorizare masiva de monede ce nu sunt expostatoare de petrol si o intarire a celor ce produc / vand petrol / energie. 

  Germania se zbate cu energia regenerabila sa apere zona Euro, prea putin! 

  Cererea pe zona europei este foarte mare pe gaz si petrol; chiar daca simultan a inceput un subciclu lung de masini electrice ce va atinge maximul in alti 30 de ani. 

  Intre timp inflatia se va duce in tavan, chiar daca nu se declara asta oficial, se observa din satelit in preturi materiale constructii, alimente, mancare, utilitati ... toate in timp ce salariul nu face saltul anual in raport cu scumpirea din piata. 

  Avem doua piete ce merg paralel opuse, undeva se va rupe aceasta elasticitate! 

  Banca centrala o sa fie nevoita sa ridice dobanda si vor poctni activele imobiliare in termeni reali! 

  Mare atentia cu "banii prosti" din piata ce intra navala in locul "banilor destepti" ce au cules roadele! 

  Cine nu crede sa vada istoria Greciei, Ciprului, Italiei... si sa faca rapid o socoteala la ce nivel au crescut costurile totale pe cap familie dupa spargerea bulei financiare, unde gov si banca centrala au fost nevoite sa scumpeasca tot (chiar daca la o distanta mai mare banca a tot coborat dobanda - activele au cazut pe trend). 

  semnat comenturi "cretine" 

  avem 9 si cv milioane de stocuri

  Avem 19 mil populatie..., ce ajunge la 15 mil in 2050... 

  Romania ultimul ecou boom inainte de urmatorul bust! 

  O sa ne tinem de mana cu Italia! 

  Semnat comenturi “cretine” 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Codul Insolvenţei”
Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

09 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9212
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1382
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4671
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6712
Gram de aur (XAU)Gram de aur232.3306

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Garanti BBVA
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro