MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / DOREL PARASCHIV, ASE:"Ne propunem să furnizăm absolvenţi care să răspundă nevoilor mediului de afaceri"

A.T.
Ziarul BURSA #Companii / 19 octombrie 2018

"Ne propunem să furnizăm absolvenţi care să răspundă nevoilor mediului de afaceri"

Academia de Studii Economice îşi doreşte să consolideze relaţia pe care o are cu mediul de afaceri şi să furnizeze candidaţi absolvenţi cu cele mai bune capacităţi pentru a răspunde cât mai bine nevoilor de pe piaţa muncii, a declarat Dorel Paraschiv, Profesor Doctor Universitar în cadrul Academiei de Studii Economice (ASE).

Domnia sa a adăugat: "Suntem Universitatea cotată pe primul loc din ţară în relaţia cu mediul de afaceri, iar acest lucru înseamnă că eforturile noastre se văd oglindite în aceste raitinguri".

Totodată, Dorel Paraschiv a precizat că Universitatea dezvoltă parteneriate cu toate companiile, atât româneşti, cât şi cu capital internaţional, astfel încât absolvenţii ASE să beneficieze de programe de formare şi de inserţie pe piaţa muncii, cât mai adecvat cu realităţiile mediului economico-social din ziua de astăzi.

Reprezentantul ASE a mai spus că în jur de 200 de studenţi aplică, în fiecare an, pentru a învăţa limba rusă, alături de celelealte limbi din cadrul Universităţii - engleză, franceză, spaniolă, chineză, japoneză.

"Încercăm, de asemenea, să oferim diversitate culturală studenţilor noştri astfel încât să se adapteze cât mai bine nevoilor de pe piaţa muncii şi sperăm ca şi cu ajutorul companiilor din mediul de afaceri să consolidăm aceste parteneriate şi să le dezvoltăm", a mărturisit Dorel Paraschiv.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. [...] Totodată, Dorel Paraschiv a precizat că Universitatea dezvoltă parteneriate cu toate companiile, atât româneşti, cât şi cu capital internaţional, astfel încât absolvenţii ASE să beneficieze de programe de formare şi de inserţie pe piaţa muncii, cât mai adecvat cu realităţiile mediului economico-social din ziua de astăzi."

    Ce a facut ASE cand Presedintele ASF Badea Leonardo (profesor universitar se recomanda el insusi) a distrus protocolul ASE-ASF Programul Tinere Talente si a dat afara abuziv tinerii absolventi de ASE care erau angajati prin concurs si care au promovat toate testele primite timp de 1 an de zile in cadrul ASF? Care au trecut prin tot ASF-ul, s-au specializat un an de zile in legislatie si activitate pentru ca apoi sa fie aruncati ca niste caini in strada de Badea Leonardo & Co - restul de membrii din Consiliul ASF, din motive simple: nu erau partidisti si nici conectati cu serviciile. Erau simpli absolventi de ASE cu diplome de licenta si mastere cu media peste 9. Ce a facut ASE pentru acesti tineri cand le erau distruse carierele si munca de 1 an de zile? Proprii sai absolventi de finante?! Ce a facut? L-a premitat pe Badea Leonardo cu mare fast (nu se stie pentru ce) si il invita mereu pe la deschiderile ASE. Atat a facut ASE pentru absolventii sai. Nu spuneti adevarul.Daca opinia publica din tara asta ar avea un dram de minte ar fi bine sa stie cum absolventii de facultate au fost umiliti si inlocuiti cu tot felul de rubedenii slab calificate...dar nu intereseaza pe nimeni treburile astea. Declarati cu totii si cei de la ASE si Badea Leonardo ca sustineti tinerii cand in realitate ati calcat sau ati asistat nonsalant cum tinerii absolventi au fost si sunt calcati in picioare de sistemul asta rusinos din Romania, lipsit de orice meritocratie...cand doar cei cu lipici pe degete (de la lipitul afiselor electorale) au dreptul la o viata mai buna. O tara fara viitor. Atat puteti, atat ati putut mereu.  

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

06 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9615
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6393
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1136
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7558
Gram de aur (XAU)Gram de aur292.7061

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro