MASĂ ROTUNDĂ ROMÂNIA ŞI RUSIA: ÎN CĂUTARE DE NOI FORMATE DE COOPERARE / ÎNCEPÂND DE IERI,Asociaţia Financiar Bancară pentru Cooperare EuroAsiatică are reprezentanţă în ţara noastră

A.V.
Ziarul BURSA #Companii / 19 octombrie 2018

Asociaţia Financiar Bancară pentru Cooperare EuroAsiatică are reprezentanţă în ţara noastră

Asociaţia Financiar Bancară pentru Cooperare EuroAsiatică a deschis, ieri, o reprezentanţă în ţara noastră, în baza unui parteneriat cu Asociaţia Camera de Cooperare Economică şi Culturală Româno-Rusă (CCECRR).

Berezovoi Oleg Vladimirovich, directorul general al Asociaţiei, membru al Consiliului Director al Uniunii Întreprinzătorilor şi Industriaşilor din Rusia, a declarat:

"Am semnat un acord cu CCECRR şi am început să lucrăm foarte activ împreună. Acum suntem aici, iar domnul Teodor Afanasov, preşedintele CCECRR, devine reprezentantul legal al asociaţiei noastre în România".

Conform domniei sale, asociaţia a luat fiinţă în urmă cu cinci ani, iar specificul acesteia se referă la orientarea sa către rezolvarea unor probleme concrete.

"Avem deja 72 de membri în asociaţie, reprezentând peste 22 de state, care, la rândul lor, reprezintă asociaţii financiare sau bănci şi structuri independente", a afirmat Berezovoi Oleg Vladimirovich, menţionând: "Organizaţia noastră are în primul rând un rol de comunicare, de schimb de experienţă, abordând noile tehnologii din domeniul bancar - fintech, criptovalute, blockchain. Toate aceste tendinţe din sectorul bancar vor fi discutate, în 30 octombrie, la Moscova, în cadul Consiliului Internaţional Bancar".

Reprezentantul Asociaţiei Financiar Bancară pentru Cooperare EuroAsiatică a adăugat că organizaţia are ca direcţie susţinerea unor proiecte concrete: "Noi nu lucrăm după şabloane, ci după standarde. Fiecare entitate care intră în asociaţie - bancă sau afacere - vine cu experienţa sa. Noi creăm o foaie de parcurs împreună cu aceasta, pe care o urmărim şi, împreună, astfel rezolvăm concret nişte probleme".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
BTPay
Electromagnetica
infinitumcosmetics.ro
fabricadeceai.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Mai. 2022
Euro (EUR)Euro4.9429
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6098
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.8066
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8083
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.5597

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro