Abonament gratuit

MIHAI LOGOFĂTU, BITTNET GROUP"Dorim să achiziţionăm jucători din Europa Centrală şi de Est"

ANDREI IACOMI
Ziarul BURSA #Companii #IT /

"Vrem să fim în top cinci cele mai reprezentative companii din industria IT din ţara noastră", a mai spus CEO-ul Bittnet

Conducerea Grupului Bittnet, integrator IT&C şi furnizor de servicii de training din acest domeniu are drept ţintă, pentru următorii trei - cinci ani, să se situeze în top cinci cele mai reprezentative companii din industria de IT din ţara noastră, a declarat, ieri, Mihai Logofătu, CEO Bittnet Group, în cadrul unui eveniment de presă.

De asemenea, se doreşte achiziţionarea altor jucători din industrie, atât din piaţa locală cât şi din Europa Centrală şi de Est, elemente incluse în ceea ce conducerea emitentului a prezentat ca fiind ce-a de-a patra etapă de dezvoltare a companiei, care va începe în 2020.

Acţiunile Bittnet Systems (BNET), compania mamă a grupului, sunt listate în Piaţa AeRO administrată de Bursa de Valori Bucureşti (BVB), iar conducerea emitentului doreşte trecerea în Piaţa Principală, mutare care se va efectua probabil în prima parte a anului viitor, după ce va primi votul acţionarilor.

Mihai Logofătu a declarat: "Migrarea către Piaţa Principală are ca scop posibilitatea de a evolua cel puţin la fel de accelerat precum am făcut-o în ultima etapă. Auzim deseori, în dialogurile pe care le avem cu partenerii şi clienţii noştrii, că vrem să mergem pe Piaţa Principală deoarece compania a devenit matură. Nu, vrem să mergem fiindcă avem nevoie de mai mulţi bani să susţinem această etapă de creştere accelerată".

CEO-ul Bittnet a adăugat: "În această perioadă de trei, patru, cinci ani, vom avea un rol mai activ în industria de IT din ţara noastră. Ne dorim să fim în top cinci cele mai reprezentative companii din industria de IT din România.

Asta este ambiţia noastră, chiar dacă nu facem produse cum fac cei de la Uipath sau cei de la Bitdefender, care sunt nişte actori reprezentativi din industrie".

Mihai Logofătu consideră că prin profilul organizaţional al grupului pe care-l conduce, Bittnet are potenţialul de a juca un rol foarte important în transformarea economiei din ţara noastră într-o economie bazată pe tehnologie.

"Consider că putem avea din ce în ce mai multe ambiţii regionale, iar procesele de consolidare vor viza atât jucători din piaţa locală cât şi jucători din Europa Centrală şi de Est şi cred că această regiune are un potenţial aparte", a mai spus Mihai Logofătu.

Grupul Bittnet cuprinde companiile brandurile Dendrio, Equatorial, Elian Solutions, Bittnet şi ONG-ul Credis.

La finalul lunii octombrie a acestui an, fraţii Logofătu, fondatorii companiei, deţineau 29,05% din emitent, în timp ce Răzvan - Grosanu Căpăţână avea 11,04% din societatea a cărei capitalizare raportată la preţul de închidere al acţiunii BNET din data de 26 noiembrie, de 0,92 lei, era de 106,9 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

12 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8357
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1087
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4964
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3638
Gram de aur (XAU)Gram de aur255.0694

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie