Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Niculae Havrileţ a renunţat la funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al Electrica

M.I.
Politică /

Niculae Havrileţ (Sursă foto: Twitter)

Niculae Havrileţ (Sursă foto: Twitter)

Niculae Havrileţ a renunţat la funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al Electrica SA, ca urmare a desemnării sale în funcţia de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, se arată într-un comunicat remis redacţiei noastre.

Valentin Radu, preşedinte al Consiliului de Administraţie al Electrica, a declarat: "Îi mulţumesc domnului Niculae Havrileţ, un profesionist cu o experienţă impresionantă, pentru activitatea desfăşurată în beneficiul Electrica, în calitate de membru al Consiliului de Administraţie. În numele tuturor colegilor, îi urez succes în activităţile viitoare".

Potrivit sursei citate, Niculae Havrileţ are peste 35 de ani de experienţă în domeniul energiei electrice şi al gazelor naturale, dintre care 20 de ani în poziţii de conducere. În perioada iunie 2012 - octombrie 2017, a ocupat poziţia de Preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), perioadă în care a fost şi membru în Consiliul Autorităţilor de Reglementare din cadrul Agenţiei pentru Cooperarea Autorităţilor de Reglementare din domeniul Energiei (ACER), precum şi membru al Adunării Generale a Consiliului Reglementatorilor Europeni în domeniul Energiei (CEER).

De asemenea, în intervalul 2002 - 2012, Havrileţ a ocupat funcţia de Secretar general al Asociaţiei Naţionale Profesionale din sectorul gazelor naturale, iar în perioada 2001 - 2012 a fost Director general al companiei de proiectare în domeniul gazelor naturale SC Gascop.

În anul 2000, Niculae Havrileţ a fost decorat cu Ordinul "Steaua României", în grad de Cavaler.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. In anul 1994 cand EDF a dat consultanta pentru energie, am aflat ca nu poti avea un post de conducere instructurile de conducere ale EDF daca nu ai cel putin 5 ani lucreati in productie la unitatile din Franta si din afara tarii.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  A renuntat la post din cauza unor schelete descoperite in biroul lui ?

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS