Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Oferta de cumpărare a Impact Developer - suprasubscrisă de 3,4 ori

Mihai Gongoroi
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Oferta publică de cumpărare de acţiuni derulată de Impact Developer & Contractor (IMP) a fost suprasubscrisă de 3,4 ori, în condiţiile în care indicele de alocare comunicat de către societatea de brokeraj Swiss Capital, intermediarul operaţiunii de piaţă, a fost de 0,2919917422, reiese dintr-un raport transmis ieri Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Oferta publică de cumpărare a dezvoltatorului imobiliar, ce s-a derulat în perioada 10 - 24 iunie, a vizat achiziţionarea a 3,049 milioane de acţiuni proprii, reprezentând 1,0976% din capitalul societăţii, la un preţ de 1,15 lei/titlu, peste cotaţia de închidere din şedinţa premergătoare celei în care emitentul a anunţat demararea operaţiunii, de 1,05 lei/unitate.

După primele trei luni ale anului, compania a obţinut, la nivel individual, un profit net de 12,829 milioane de lei, faţă de o pierdere minoră înregistrată în aceeaşi perioadă a anului anterior. Veniturile din vânzări au fost în sumă de 50 milioane de lei, mai mult decât triple faţă de cele din primul trimestru al anului trecut, susţinute atât de creşterea vânzărilor de apartamente din proiectul Greenfield Băneasa Residence, cât şi de creşterea preţului mediu de vânzare al apartamentelor.

Acţionarul majoritar al Impact Developer & Contractor este Gheorghe Iaciu, cu o deţinere de 56,05% din companie, în timp ce Adrian Andrici are 15,24% din capitalul dezvoltatorului imobiliar.

Valoarea de piaţă a emitentului la BVB este de 313,98 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS