Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Oraşul Bocşa se modernizează cu bani europeni

M.I.
/

Oraşul Bocşa se modernizează cu bani europeni

Agenţia pentru Dezvoltare Regională (ADR) Vest şi Primăria Oraşului Bocşa au semnat astăzi contractul de finanţare pentru proiectul "Modernizare pistă de biciclete şi infrastructură pietonală. Modernizare autobază şi staţii de autobuze pentru transportul de călători", se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

În cadrul proiectului vor fi achiziţionate patru autobuze electrice pentru oraşul Bocşa, va fi reabilitată autobaza din localitate, vor fi amenajate/ modernizate 24 de staţii de autobuz, se vor crea 7,9 kilometri de piste pentru biciclete şi vor fi refăcute trotuarele din zona pietonală cuprinsă în proiect.

Este prevăzută achiziţionarea unor autobuze electrice cu o capacitate de 70-100 de locuri fiecare (25-30 locuri pe scaune) şi implementarea unui sistem de e-ticketing care să aibă dispeceratul în autobază şi patru terminale în autobuze.

Sunt vizate măsuri care să conducă la îmbunătăţirea eficienţei şi rentabilităţii transportului public, creşterea siguranţei şi confortului călătorilor, dar şi reducerea poluării. Valoarea totală a investiţiei va fi de 23 milioane de lei, iar valoarea finanţării nerambursabile de 20 milioane de lei cu o perioadă de implementare de 18 luni.

La nivelul Regiunii Vest, în cadrul Regio-POR 2014-2020 au fost contractate până în prezent 498 de proiecte, în valoare totală de 740,80 milioane euro, din care 606,16 milioane euro reprezintă finanţare nerambursabilă.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS