PÂNĂ ÎN 2023Lucian Hoancă va fi preşedintele Sphera Franchise Group

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 16 octombrie 2020

Consiliul de Administraţie al Sphera Franchise Group (SFG) l-a numit, în şedinţa din data de 14 octombrie, pe Lucian Hoancă în funcţia de preşedinte al board-ului, până în anul 2023, când actualul Consiliu îşi va încheia mandatul, se arată într-un raport al operatorului de servicii de alimentaţie publică postat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

De asemenea, Silviu Cârmaciu a fost numit în funcţia de vicepreşedinte al Consiliul de Administraţie a companiei ce operează brand-urile Pizza Hut, KFC şi Taco Bell.

Numirile vin în condiţiile în care, în la finele lunii mai, a încetat mandatul de preşedinte a lui Georgios Argentopoulos, iar în data de 9 octombrie, Anastasios Tzoulas a renunţat la mandatul de administrator şi la funcţia de vicepreşedinte al Consiliului în cadrul Sphera Franchise Group.

Lucian Hoancă face parte din Consiliul Sphera din octombrie 2018, având o experienţă de peste 35 de ani în management executiv, dezvoltarea afacerilor şi vânzări. El a coordonat proiecte de dezvoltare a afacerilor, cât şi strategii de marketing de produs şi comunicare, deţinând de-a lungul anilor funcţii de top management, precum şi de consultant.

Săptămâna trecută, board-ul Sphera l-a numit pe l-a numit pe Cătălin Ionescu în calitate de director general executiv cu mandat până la data de 1 mai 2023.

Activitatea operatorului de servicii de alimentaţie publică este puternic afectată de măsurile impuse de autorităţi pentru limitarea răspândirii pandemiei de Covid-19.

Pentru primele şase luni ale anului a raportat o pierdere de 22,36 milioane de lei, faţă de profit de 18,09 milioane de lei în intervalul ianuarie-iunie 2019, dinamică apărută pe fondul scăderii vânzărilor din restaurante cu 31,6%, până la 304,58 milioane de lei.

Tatika Investments (Cipru) are 27,33% din acţiunile SFG, Computerland România - 21,43% şi Wellkept Group (România) - 16,34%. Tatika Investments şi Wellkept Group sunt deţinute de Radu Dimofte, iar Computerland de Nicolae Badea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay

Curs valutar BNR

19 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0186
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5297
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4736
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.3750

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro