Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

PÂNĂ LA 30 IUNIE 2021 Norofert are autorizaţia să vândă patru produse din propria gamă în Ohio

Andrei Iacomi
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Norofert are autorizaţia să vândă patru produse din propria gamă în Ohio

Producătorul de inputuri ecologice şi îngrăşăminte organice Norofert (NRF) este autorizat să vândă şi să distribuie patru produse din gama sa în statul Ohio, din Statele Unite ale Americii, între 1 iulie 2020 şi până la 30 iunie 2021, se arată într-un raport al companiei remis la finele săptămânii trecute Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Practic, Departamentul pentru Agricultură din Ohio, Divizia de Reglementare privind Pesticidele pentru Industria Vegetală a eliberat, în data de 29 iulie, certificatul de înregistrare pentru Alphabill, Buster, Riseseed TS şi Rooftop, toate cele patru produse, îngrăşăminte şi pesticide ecologice fiind special dezvoltate de Norofert pentru piaţa americană.

"Obţinerea înregistrării în statul Ohio, unde a fost înfiinţată filiala Norofert SA, Norofert USA, LLC, este un pas important în procesul de extindere în America. Odată cu primirea acestei înregistrări, Norofert poate începe comercializarea în statul Ohio a celor patru produse în timpul campaniei de toamnă din acest an", se arată în raportul companiei.

Acţiunile Norofert au fost listate pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti în data de 3 martie a acestui an, fiind astfel prima companie din domeniul agriculturii care trece pragul pieţei noastre de capital. În iunie, Norofert a listat şi obligaţiuni corporative pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT), titlurile având o maturitate de cinci ani şi o rata a dobânzii fixă de 8,5% pe an, plătibilă semestrial.  

Familia Popescu, reprezentată de Vlad Popescu şi Ileana Popescu, deţine 57,7% din Norofert, în timp ce Marian-Marius Alexe are 12,02% din companie.

Înfiinţată în anul 2000 ca o afacere de familie, compania a cunoscut în ultimii doi ani o creştere rapidă după ce a dezvoltat o tehnologie proprie, numită BioChain. Norofert produce îngrăşăminte organice, produse fitosanitare organice, precum insecticide şi fungicide, tratamente pentru seminţe şi tratamente foliare. Compania deţine, în prezent, o cotă de aproximativ 30% din piaţa locală de inputuri pentru agricultura ecologică. La sfârşitul anului 2018, Norofert a început să se extindă în afara ţării nostre, semnând primele contracte cu distribuitori din Republica Moldova şi intenţionează să se extindă în continuare în Grecia, Bulgaria, Croaţia şi SUA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

21 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8583
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1224
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5057
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.2937
Gram de aur (XAU)Gram de aur255.7976

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie