Parchetul a început urmărirea penală în cazul Cathedral Plaza

F. A.
Ziarul BURSA #Miscellanea /

Parchetul a început urmărirea penală în cazul Cathedral Plaza

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a început urmărirea penală în cazul Cathedral Plaza, pentru construirea clădirii de birouri fără autorizaţie, după ce aceasta a fost anulată irevocabil în intanţă, reiese dintr-un comunicat remis redacţiei.

Declanşarea urmăririi penale s-a făcut împotriva Millenium Building Development şi a reprezentantului acesteia, Ovidiu Ioan Sasu , a Bog'art şi a reprezentantului său, Sorin Greu, precum şi a Willbrook Construct şi a lui Dragoş Moise, în calitate de reprezentant al acesteia.

Perioada analizată priveşte lucrările din 10-21 noiembrie 2010 la construcţia Cathedral Plaza, efectuate după anularea autorizaţiei emise nelegal de Primarul Sectorului 1. Decizia de anulare a autorizaţiei a fost dată de către Curtea de Apel Suceava, fiind irevocabilă

Reprezentanţii Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucureşti (ARCB) au fost invitaţi la audieri, în calitate de parte vătămată.

"Sperăm într-un demers legal, coerent şi într-un termen rezonabil, care să fie un exemplu pentru alte încercări de încălcare a legii construcţiilor, astfel încât să se realizeze funcţia educativă a sancţiunii penale", a declarat preot Gabriel Popa, secretar al ARCB.

D.N.A. continuă cercetarea penală a reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti (I.S.U. Bucureşti), care au participat la întocmirea procesului verbal de recepţie la finalizarea lucrărilor.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConferinţa PPTT 'Specialistii ferestrelor, fatadelor si sticlei'
Cabinet de avocatTMPS