PE PARCURSUL LUNII TRECUTEAndrei Benghea Mălăieş a vândut 2.369 de obligaţiuni Alive Capital

Andrei Iacomi
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 06 august

Andrei Benghea Mălăieş a vândut 2.369 de obligaţiuni Alive Capital

Andrei Benghea Mălăieş, membru în Consiliul de Administraţie al Alive Capital, a vândut pe parcursul lunii trecute 2.369 de obligaţiuni ale companiei, la preţuri situate între 100,32 lei/titlu şi 101,45 lei/titlu, conform calculelor noastre pe baza rapoartelor publicate de furnizorul de energie electrică la Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Titlurile, ce au fost emise în decembrie anul trecut şi listate pe Sistemul Multilateral al BVB în aprilie anul acesta, au o valoare nominală de 100 de lei, dobânda fixă de 8% pe an şi scadenţa în decembrie 2023. Valoarea nominală totală a emisiunii este de zece milioane de lei.

Andrei Benghea Mălăieş este administrator al Alive Capital din luna noiembrie a anului trecut. Mai face parte din Consiliile de Administraţie a Certinvest şi Stanley BET, iar în trecut a fost director general al Transelectrica şi director financiar al Tarom. Între august 2005 şi iunie 2006, a fost consiler al ministrului de atunci al finanţelor, Sebastian Vlădescu.

Conform unui raport de la jumătatea lunii aprilie a acestui an, Alive Capital gestionează 477 MW instalaţi în capacităţi de producere a energiei electrice din surse regenerabile, ceea ce reprezintă aproximativ 9,3% din totalul capacităţii E-RES din România (decembrie 2020), conform datelor din memorandum.

Pentru anul trecut, Alive Capital a raportat o cifră de afaceri de 219,6 milioane de lei, în creştere cu 25% faţă de cea din 2019, în timp ce profitul net a fost de 14 milioane lei, cu 27% peste cel din anul anterior. Conform celor prezentate în memorandumul de listare a obligaţiunilor, pentru acest compania a estimează o cifră de afaceri de 300 milioane lei şi un profit net de 18,9 milioane de lei.

Compania Alive Capital este deţinută de Giacomo Billi.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Or fi tranzactii de exit pe baza de informatii privilegiate sau doar o banala nevoie de bani pentru vacanta estivala?

    1. Miroase a jaf in stil italian.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
BTPay
Apanova
anahotels.ro

Curs valutar BNR

24 Sep. 2021
Euro (EUR)Euro4.9491
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2167
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5700
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7803
Gram de aur (XAU)Gram de aur237.8628

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Topul firmelor din Bucuresti 2021
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
bsenergyweek.com
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro