PMI a lansat o versiune îmbunătăţită a IQOS

E.O.
Ziarul BURSA #Companii / 24 octombrie 2018

PMI a lansat o versiune îmbunătăţită a IQOS

Philip Morris International (PMI) a lansat, ieri, o versiune îmbunătăţită a IQOS - dis-pozitiv alternativ fără fum la ţigările convenţionale.

Conform unui comunicat de presă, această nouă lansare presupune două produse - IQOS 3 şi IQOS 3 MULTI, ce reprezintă rezultatul a doi ani de dezvoltare.

Comunicatul citat subliniază: "IQOS 3 are un design şi func-ţionalităţi îmbunătăţite, fiind un dispozitiv mai sofisticat, mai uşor de utilizat şi de curăţat şi cu o autonomie mai mare a bateriei.

IQOS 3 MULTI reinventează designul de bază al liniei de produse IQOS, răs-punzând uneia dintre cele mai importante solicitări ale utilizatorilor printr-un dispozitiv unic care permite până la 10 experienţe de utilizare fără reîncărcare. Designul său este mai compact, pentru o portabilitate superioară.

Ca toate produsele din gama IQOS, şi acestea au la bază cercetare ştiinţifică solidă. Programul nostru de cercetare ştiinţifică este inspirat de standardele din industria farmaceutică şi este aliniat ghidurilor Administraţiei pentru Alimente şi Medicamente din SUA (FDA). Cercetările, care includ zece studii clinice şi peste 25 de analize independente ale anumitor elemente din cercetare, sunt în stadiu avansat şi indică în mod clar că IQOS este o opţiune mai bună decât ţigaretele pentru fumătorii care altfel ar continua să fumeze şi are potenţialul de a reduce riscurile în comparaţie cu continuarea fumatului pentru aceia care trec exclusiv la IQOS".

Sursele citate menţionează că, în ţările în care este comercializat IQOS, între 70 şi 90% dintre utilizatorii aces-tuia au renunţat la ţigări şi au adoptat produsul.

Mirek Zielinski, President Science & Innovation în cadrul PMI, a declarat: "Lansarea IQOS 3 şi IQOS 3 MULTI de astăzi (n.r. ieri) reprezintă un pas important în demersul nostru de a face mai uşor pentru fumători să renunţe la ţigări şi să adopte alternative mai bune. Am luat în considerare opiniile utilizatorilor, iar aceste dispozitive sunt rezultatul a doi ani de dezvoltare, contribuind la misiunea noastră pentru un viitor fără fum. Scopul nostru este ca astfel de îmbunătăţiri să fie lansate şi mai frecvent în viitor, pentru ca din ce în ce mai mulţi fumători să renunţe la ţigări, până vom obţine cu adevărat o lume fără fum".

Noile dispozitive vor fi disponibile la vânzare în magazine începând cu 15 noiembrie 2018 în Japonia, Coreea de Sud, Rusia, Germania, Elveţia, Regatul Unit, Italia şi Columbia şi la scurt timp după aceea în toate celelalte ţări în care este lansat IQOS.

PMI şi-a propus ca, până în 2025, cel puţin 40 de milioane de fumători de ţigări PMI să treacă la produse fără fum.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2022
Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Dec. 2022
Euro (EUR)Euro4.9211
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6615
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9963
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7073
Gram de aur (XAU)Gram de aur268.9159

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro