PPF Real Estate investeşte aproape un milion de euro în noul parter al Metropolis Center

G.U.
Companii #Construcţii / 03 decembrie 2021

PPF Real Estate investeşte aproape un milion de euro în noul parter al Metropolis Center

PPF Real Estate, dezvoltator şi investitor cu active imobiliare de peste 2,5 miliarde de euro la nivel global, îşi reafirmă angajamentul pe termen lung faţă de piaţa din România şi investeşte aproape un milion de euro pentru modernizarea parterului clădirii Metropolis Center şi a piaţetei din faţa clădirii, conform unui comunicat remis redacţiei.

Lucrările de construcţie au fost derulate pe parcursul mai multor luni şi s-au încheiat în luna noiembrie.

"Deşi avem un grad de ocupare de aproape 100% in Metropolis, ne menţinem scopul de a crea valoare pentru chiriaşii noştri, şi de a le oferi standarde înalte de calitate şi un mediu de lucru plăcut, plin de inspiraţie. Noua investiţie este o dovadă a angajamentului pe termen lung al PPF faţă de România şi faţă de chiriaşii săi, care au nevoie de schimbare şi de spatii flexibile, moderne, prietenoase si utile,. Noul design al lobby-ului este impresionant, eficient, optimizează traficul interior şi oferă o gamă largă de facilităţi chiriaşilor noştri", a declarat Mirela Ciovică, Head of Leasing România, PPF Real Estate.

Potrivit sursei citate, parterul reproiectat din Metropolis Center vine cu o serie de noutăţi, printre care o recepţie nouă, săli de şedinţe complet mobilate, proiectate pentru a fi utilizate de chiriaşii clădirii şi o cafenea.

Capacitatea cantinei a fost extinsă prin transformarea unei părţi din fostul hol din clădirea B în spaţiu de restaurant. La acest nivel există, de asemenea, zone de relaxare cu mese mici şi canapele, pentru chiriaşi şi vizitatori. Noul concept include podele, pereţi şi tavane cu finisaje stilizate, ecrane TV şi panouri de informare, creând un mediu cald şi primitor.

Considerată o clădire de referinţă în Bucureşti, prin arhitectura unică şi poziţionarea centrală, Metropolis Center dispune de o suprafaţă de 19.000 mp de spatii de birouri si retail. În prezent găzduieşte în principal companii multinaţionale, printre care se numără Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Parexel, DLA Piper, Boehringer Ingelheim, Queisser Pharma, Mega Imfage, Tecton şi alţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Electromagnetica

Curs valutar BNR

26 Ian. 2022
Euro (EUR)Euro4.9443
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3840
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7621
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9238
Gram de aur (XAU)Gram de aur260.3177

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro