Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

Procurorii Ciprian Man şi Cristian Ardelean, cercetaţi disciplinar de Inspecţia Judiciară

I.V.
Anticorupţie /

Procurorii Ciprian Man şi Cristian Ardelean, cercetaţi disciplinar de Inspecţia Judiciară

Procurorii Ciprian Man şi Cristian Ardelean sunt cercetaţi disciplinar de Inspecţia Judiciară, după scandalul înregistrărilor de la DNA Oradea. Cei doi sunt acuzaţi că au adus "atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei", după ce au făcut afirmaţii la adresa unor judecători.

"Inspecţia Judiciară a exercitat acţiunea disciplinară faţă de Man Ciprian şi Ardelean Cristian, procurori la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, pentru manifestări ce aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale ori prestigiului justiţiei, săvârşite în exercitarea atribuţiilor de serviciu, abatere disciplinară prevăzută de art. 99 lit. a) din Legea nr. 303/2004 republicată, cu modificările şi completările ulterioare", a transmis, vineri, Inspecţia Judiciară.

Instituţia a reţinut că, în timpul şedinţei de analiză desfăşurată într-un spaţiu accesibil mai multor persoane, procurorii cercetaţi au făcut o serie de afirmaţii, în prezenţa altor colegi, prin care "au fost încălcate standardele de conduită impuse magistraţilor".

"Totodată, limbajul utilizat de procurori la adresa unor judecători de la Curtea de Apel Oradea este de natură a contraria şi indigna opinia publică, fiind vizibilă implicarea acestora în desfăşurarea unor activităţi care prin natura lor pot crea îndoieli cu privire la seriozitatea, independenţa, imparţialitatea şi integritatea procurorilor", a mai transmis Inspecţia Judiciară.

"Dacă începi urmărirea faţă de astea două judecătoare, îi trimite Adi în judecată pe ăia trei, o să mai intre frica...", a spus procurorul Ciprian Man, potrivit înregistrărilor făcute în ianuarie 2018 la DNA Oradea.

La rândul său, Cristian Ardelean ar fi spus: "Se mai liniştesc, da! Sută la sută" şi "Măi, şi dacă nu se liniştesc, măcar dacă tot o fac să le dăm motive să aibă boală, nu aşa că ei consideră..."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

25 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8750
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1874
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5137
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3319
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.0994

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie