Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

RALUCA TURCAN:''Ameninţările cu moţiunea de cenzură venite din partea Opoziţiei nu ne vor face să dăm înapoi"

A.I.G.
Politică /

''Ameninţările cu moţiunea de cenzură venite din partea Opoziţiei nu ne vor face să dăm înapoi"

Reacţia vicepremierului vine după ce, astăzi, Cabinetul Orban şi-a angajat răspunderea în faţa Legislativului pe trei proiecte de lege diferite, informează Agerpres.ro.

Raluca Turcan a scis pe facebook: "Am pus astăzi în Parlament mandatul pe masă pentru a oferi soluţii la problemele urgente ale ţării. Angajarea răspunderii este cea mai bună cale pentru a preveni un blocaj periculos în Justiţie, pentru a garanta transportul copiilor care fac naveta la şcoală şi pentru adoptarea bugetului pe anul 2020. Guvernul a acceptat şi o parte dintre amendamentele depuse de parlamentari la aceste proiecte de lege".

Ea precizează că a fost abrogată OUG 51/2019 privind transportul intrajudeţean, iar "autorităţile sunt obligate să asigure transportul între localităţi pentru ca elevii să nu mai fie nevoiţi să stea la ocazie ca să facă naveta la şcoală".

Aceasta a mai precizat: "Suntem aici ca să guvernăm şi să dăm soluţii. Nu ne agăţăm de funcţii şi facem ceea ce ştim că este bine şi corect. Sperăm ca procedura parlamentară să fie parcursă cât mai rapid, astfel încât legile pe care ne-am angajat răspunderea să intre cât mai repede în vigoare", potrivit sursei citate.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Dacă.Iohannis zice ca pensiile speciale ale militarilor sunt corecte Madam,Rareș bogdan tac malc. Sunteti mizerii,Voi vota USR !!

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS