Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

RĂSPUNSUL EUROINS ROMÂNIA LA RECENTA DECIZIE ASF:"ASF subliniază faptul că Euroins îndeplineşte indicatorii de prudenţialitate"

B.D.
Companii /

"ASF subliniază faptul că Euroins îndeplineşte indicatorii de prudenţialitate"

Managementul Euroins România Asigurare Reasigurare SA, unul dintre cei mai mari asigurători auto din România, şi cel al Euroins Insurance Group AD (EIG), au luat la cunoştinţă cea mai recentă decizie a ASF, informează un comunicat remis Redacţiei noaste.

Euroins Romania salută clarificările publice făcute de ASF: "ASF subliniază faptul că Euroins îndeplineşte indicatorii de prudenţialitate, atât în ceea ce priveşte cerinţele minime de capital (MCR - Minimum Capital Requirement), cât şi în ceea ce priveşte cerinţele de capital de solvabilitate (SCR - Solvency Capital Requirement)" , precum şi faptul că asigurătorul nu este sub administrare specială, aşa cum s-a vehiculat în mod greşit.

În ceea ce priveşte numirea unui nou Consiliu de Administraţie, care constituie o condiţie pentru încheierea mandatului temporar al Fondului de Garantare în baza deciziei ASF, compania a discutat deja cu ASF propunerile pentru noii membri, toţi profesionşti recunoscuţi atât la nivelul regiunii cât şi al Uniunii Europene, mai precizează sursa.

Acţionarii Euroins Romania vor organiza Adunarea Generală pe 16 martie 2020, pentru a-i alege pe noii membri ai Consiliului de Administraţie. După această procedură, suntem convinşi că toate cerinţele vor fi îndeplinite şi compania îşi va relua ciclul operaţional obişnuit, concentrându-se pe continua îmbunătăţire a serviciilor către clienţi şi parteneri.

Euroins România Asigurare Reasigurare SA a încheiat anul 2019 cu o creştere a vânzărilor de 27% şi prime brute subscrise în valoare de 1,279 miliarde de lei, dar 2020 ar putea fi anul îmbunătăţirilor operaţionale şi al unei experienţe mai bune şi de înalt nivel pentru clienţi.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Au reusit sa invirta ciferele asa cum a trebuit. O sa vedem nemultumirile clientilor cit de curind. Ceea ce s-a maturat acuma sub covor va iesi la suprafata in viitor.

    Timpul le rezolva pe toate. 

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
BTPay
Cotnari
Gala 'Women in Economy 2020'
Benihana
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS