Abonament gratuit

REUTERS: Autorităţile din domeniul concurenţei din Grecia efectuează percheziţii la marile bănci comerciale

V.D.
Bănci-Asigurări /

Autorităţile din domeniul concurenţei din Grecia efectuează percheziţii la marile bănci comerciale

Autorităţile din domeniul concurenţei din Grecia au efectuat, astăzi, percheziţii la marile bănci comerciale din ţară, în cadrul unei anchete privind presupuse practici de cartel la impunerea comisioanelor pentru tranzacţii, spun surse citate de Reuters.

Ancheta la sediile băncilor a fost lansată simultan, într-o incursiune fără precedent. Inspectorii au percheziţionat sediile National Bank of Greece, Piraeus Bank, Eurobank, Alpha Bank şi Attica Bank, dar şi birourile Asociaţiei Băncilor din Grecia, potrivit surselor.

Comisia de concurenţă a refuzat orice comentariu cu privire la anchetă. Aceasta analizează dacă băncile s-au înţeles în privinţa comisioanelor percepute pentru tranzacţiile bancare, potrivit surselor citate.

Un bancher din instituţiile cercetate a precizat: "Ne anchetează pentru taxele percepute. Nu avem voie să părăsim spaţiile percheziţionate. Inspectorii copiază hard disk-urile de pe toate computerele. Dar, nu avem de ce să ne facem griji".

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. bulangii astia de bancheri camatari iti da inprumut cit sa ti iei un carut doua de mincare iar pentru pile si neamuri le da pentru infestitii constructii blocuri case spatii de birou daleas muie si 159 de ani de pirnaie

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS