Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Rihanna, cântăreaţa cu cea mai mare avere din întreaga lume

Ziarul BURSA #Media-Advertising /

Rihanna, cântăreaţa cu cea mai mare avere din întreaga lume

Rihanna a devenit cea mai bogată cântăreaţă din lume, cu o avere estimată la 600 de milioane de dolari.

Robyn Rihanna Fenty (31 de ani), le-a depăşit din acest punct de vedere, conform Forbes, pe Madonna (570 de milioane de dolari), Celine Dion (450 de milioane de dolari) şi Beyonce (400 de milioane de dolari), al cărei soţ, Jay-Z, a devenit primul rapper miliardar.

Potrivit Agerpres, cea mai mare parte din averea cântăreţei Rihanna provine din turneele şi vânzările sale de discuri. Ea este şi coproprietară a brandului de lenjerie intimă Savage X Fenty. După debutul ei fulminant pe scena muzicală internaţională în 2003, cântăreaţa originară din Barbados s-a implicat serios şi în afaceri, un mare succes financiar înregistrând după ce şi-a lansat propria marcă de produse de machiaj, Fenty Beauty - în colaborare cu grupul francez LVMH -, în septembrie 2017, pe internet şi în magazinele din lanţul Sephora. Brandul Fenty Beauty, înfiinţat în urmă cu doar 15 luni, a generat o cifră de afaceri de 570 de milioane de dolari în 2018. De asemenea, Rihanna a încheiat un parteneriat cu LVMH pentru a crea o marcă de lux cu sediul la Paris, care va produce articole vestimentare pret-a-porter, pantofi şi accesorii. Magazinul online al acesteia a fost inaugurat pe 29 mai. Dincolo de implicarea în lumea modei, cântăreaţa a lăsat să se înţeleagă că va lansa în acest an şi un nou album, un material discografic cu influenţe reggae.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie