ZIARUL BURSA

06 iunie 2019
Conferinţa BURSA, ecouri internaţionale

CONFERINŢA INTERNAŢIONALĂ DE DIALOG PUBLIC-PRIVATConferinţa BURSA, ecouri internaţionale

Adelina Toader, Emilia OlescuCompanii / 06 iunie 2019

Conferinţa Internaţională de Dialog Public-Privat "Cybersecurity România Bucharest Talks", organizată, marţi, de Ziarul BURSA şi Swis Webacademy, a avut ecouri la nivel global, reprezentanţi de rang înalt al unor instituţii prestigioase exprimându-şi aprecierile faţă de modul în care a fost abordată tema evenimentului şi faţă de amploarea pe care a avut-o dialogul deschis dintre mediul privat şi cel de stat.

Comisia Europeană critică dur politica guvernului Dăncilă

Comisia Europeană critică dur politica guvernului Dăncilă

George MarinescuPolitică / 06 iunie 2019

Oficialii de la Bruxelles sunt îngrijoraţi de derapajele fiscale provocate atât de guvern, cât şi de Parlamentul României. Într-un document emis ieri de Comisia Europeană şi adresat Consiliului European, CE solicită autorităţilor de la Bucureşti să ia măsuri urgente pentru rectificarea problemelor constatate de oficialii europeni.

Piaţa Tiananmen, Beijing, China în mai 1988, cu un an înainte de momentul în care armata a intrat cu tancurile în mulţimea de protestatari.

LA 30 DE ANI DUPĂ INCIDENTELE DIN PIAŢA TIANANMENChina - a doua putere economică a lumii

Andrei IacomiMacroeconomie / 06 iunie 2019

Guvernul chinez nu vorbeşte prea des despre represiunea din Piaţa Tian­anmen (Piaţa Păcii Divine), care a zguduit Beijing-ul în urmă cu 30 de ani, se arată într-un articol publicat de CNBC, în care se adaugă că, la întrebările reporterilor despre evenimentele de atunci, de multe ori oficialii chinezi deviază discuţia către boom-ul economic pe care l-a experimentat China începând cu 1989.

Mugur Isărescu

MUGUR ISĂRESCU:"Principalul risc sistemic este tensionarea echilibrelor macroeconomice"

MIHAI GONGOROIBănci-Asigurări / 06 iunie 2019

Isărescu: "Ne ambiţionăm să creăm locuri de muncă în străinătate" 

Principalul risc sistemic pentru stabilitatea financiară din ţara noastră este legat de tensionarea echilibrelor macroeconomice, soluţia constând în reducerea treptată a deficitului bugetar în direcţia atingerii Obiectivului pe Termen Mediu (MTO) şi accelerarea reformelor structurale, a declarat ieri Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), la conferinţa de prezentare a Raportului semestrial asupra stabilităţii financiare.

"Furtul" pentru altul, dezincriminat de CCR

"Furtul" pentru altul, dezincriminat de CCR

GEORGE MARINESCUPolitică / 06 iunie 2019

Liber la furat... pentru altul! Cinci dintre cei nouă magistraţi constituţionali au respins, ieri, sesizarea opoziţiei privind modificarea legii 78/2000, prin care coaliţia PSD-ALDE-UDMR a dezincriminat faptele de corupţie, dacă acestea sunt săvârşite în scopul obţinerii pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase, precum şi în cazul în care sunt săvârşite în scopul obţinerii pentru sine de alte foloase decât cele materiale.

Ediţia din 06.06.2019
Ediţia din 09.07.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
George Suciu JR

CONFERINŢA INTERNAŢIONALĂ DE DIALOG PUBLIC-PRIVAT / GEORGE SUCIU JR., R&D AND INNOVATION MANAGER, BEIA CONSULT INTERNATIONAL:"Certificarea dispozitivelor IoT, primul pas spre siguranţa cibernetică"

GEORGE MARINESCUCompanii / 06 iunie 2019

Internet of Things (IoT) cunoaşte o dezvoltare fără precedent în întreaga lume, iar acest lucru atrage şi numeroa-se vulnerabilităţi în privinţa securităţii cibernetice, a afirmat dr. ing. George Suciu jr, R&D and Innovation manager în cadrul...

Google are probleme în UE cu gestionarea datelor

Internaţional / 06 iunie 2019

Marii giganţi ai internetului au tot mai multe probleme cu legislaţia, tot mai strictă în ceea ce priveşte protecţia datelor, din statele Uniunii Europene. Google a fost reclamată de mai multe organizaţii la autorităţile de reglementare în...

MACRO NEWSLETTER-6 iunie 2019

MACRO NEWSLETTER-6 iunie 2019

Macroeconomie / 06 iunie 2019

Preţurile producătorilor industriali din zona euro şi-au temperat creşterea anuală în aprilie 2019, până la 2,6%, de la 2,9% în luna precedentă, pe fondul unei scăderi lunare de 0,3%, după un declin de 0,1% în luna anterioară. Preţurile...

Creştere de 1,68% pentru BET

BVBCreştere de 1,68% pentru BET

MIHAI GONGOROIPiaţa de Capital / 06 iunie 2019

Rulaj de 55,76 milioane de lei 

O nouă şedinţă de tranzacţionare în care optimismul şi rulajul s-au menţinut la niveluri ridicate a fost consumată ieri, indicele BET, referinţa Bursei de Valori Bucureşti (BVB), marcând o creştere de 1,68%...

Videoconferinţa Digitalizarea României şi tehnologia 5G
DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii