Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Sistemul Energetic Naţional funcţionează la parametri optimi

C.P.
Ziarul BURSA #Companii /

Sistemul Energetic Naţional funcţionează la parametri optimi

Sistemul Energetic Naţional funcţionează la parametri optimi, nefiind probleme de aprovizionare în acest moment, a anunţat, ieri, Virgil Popescu, Ministrul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri.

Oficialul a subliniat, într-un comunicat: "În aceste momente nu există probleme, iar Sistemul Energetic Naţional funcţionează la parametri optimi. În fiecare companie s-au luat măsurile necesare pentru a-i proteja pe angajaţi, care fac o muncă esenţială în această perioadă de criză, pentru fiecare dintre noi".

Ministrul Economiei le transmite un mesaj de mulţumire tuturor celor care fac ca Sistemul Energetic Naţional să funcţioneze fără sincope în această perioadă de criză: "Este o categorie de profesionişti care efectuează o muncă vitală în această perioadă. Sunt cei care lucrează pentru buna funcţionare a Sistemului Energetic Naţional. Ei sunt cei care ne permit că avem căldură în case, energie electrică şi gaze, care acum sunt esenţiale pentru spitale, dar şi pentru fiecare român în parte".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie