SUPLIMENT PREŢUL SĂNĂTĂŢII / WARGHA ENAYATI, FONDATORUL REŢELEI REGINA MARIA ŞI PROIECTULUI ENAYATI MEDICAL CITY:"Fără infrastructură şi spitale performante, sistemul medical românesc doar va supravieţui de la o zi la alta"

Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 30 octombrie 2020

"Fără infrastructură şi spitale performante, sistemul medical românesc doar va supravieţui de la o zi la alta"

Enayati Medical City, un oraş medical care îşi propune să creeze standarde chiar şi pentru Europa

În plină pandemie, oraşul medical Enayati Medical City construit de Wargha Enayati, fondatorul reţelei Regina Maria, este aproape de finalizare şi speră ca la începutul anului 2021 să-şi dechidă porţile.

Cu o invetiţie totală de 60 de milioane de euro, proiectul, ridicat în doar 2 ani, va fi cel mai mare spital privat din ţara noastră, cel mai mare spital integrat de oncologie din Estul Europei şi cel mai mare ecosistem integrat de furnizori de servicii medicale, care va avea o capacitate de 350 de paturi şi 600 de angajaţi.

Enayati Medical City va schimbă paradigma sistemului medical din ţara noastră şi îşi propune să creeze standarde chiar şi pentru Europa, după cum ne-a declarat fondatorul proiectului, Wargha Enayati.

Domnia sa ne-a acordat un interviu în care ne-a vorbit despre provocările pe care le-a întâmpinat în dezvoltarea unui proiect în plină pandemie, despre schimbările sistemului medical pe care le va aduce Enayati Medical City, dar şi despre schimbările pe care le consideră necesare pentru îmbunătăţirea sistemului medical naţional.

Reporter: Care este stadiul actual al proiectului Enayati Medical City şi când estimaţi că îşi va deschide porţile?

Wargha Enayati: În acest moment construcţia este aproape de finalizare, într-o lună de zile vom avea recepţia clădirii, urmează autorizarea şi previzionăm că vom putea deschide la începutul anului 2021. E o performanţă ca în doi ani de zile să reuşeşti să ridici cel mai mare spital privat din România, de 35000 de m2, un ecosistem de spitale: oncologie cu recuperare, geriatrie, centru rezidenţial pentru vârstnici şi ambulatoriu de 60 de cabinete, centru de fizio-kinetoterapie de ultimă generaţie, alături de sală de conferinţe, restaurant, cafenea, magazine. Un asemenea proiect la stat ar dura cel puţin 20 de ani şi ar fi costat de 4 ori mai mult.

Reporter: Ce provocări presupune dezvoltarea unui proiect în plină pandemie?

Wargha Enayati: Evident că a trebuit să ne adaptăm din mers la această situaţie. Şi dacă în primele luni ale pandemiei, ne era teamă că vom suspenda activitatea şantierului, acest lucru nu s-a întâmplat. Am respectat şi implementat fluxuri şi circuite, am avut şi câteva cazuri care însă au fost gestionate conform normelor în vigoare, am ţinut aproape furnizorii şi partenerii şi iată că activitatea nu a fost perturbată. Suntem chiar în timeline, fără întârzieri semnificative şi e încă o dovadă că acolo unde se vrea şi există interes, se poate rezolva.

Reporter: Ce sumă a fost investită până în prezent în acest proiect şi la cât se ridică valoarea totală a acestuia?

Wargha Enayati: Valoarea totală a proiectului este de 60 milioane de euro, împărţiţi între partea de finanţare acoperită de mine, în valoare de 40 de milioane de euro, şi dotările spitalului de oncologie şi radioterapie susţinute de partenerii Monza şi Neolife, precum şi cele ale altor furnizori din cadrul ambulatoriilor. Suntem cu clădirea gata, urmează dotările şi aparatura şi cu siguranţă rămânem în acest buget final.

Reporter: Ce capacitate va avea Enayati Medical City?

Wargha Enayati: Enayati Medical City va avea o capacitate de 350 de paturi, împărţite între spitalul de oncologie şi recuperare inclusiv ATI, spitalul de geriatrie care va avea paliatie, boli neurogenerative, recuperare de lungă durată şi recuperare de scurtă durată, paturile din centrul rezidenţial pentru vârstnici şi cele pentru spitalizare de zi.

Reporter: În ce măsură au fost afectate planurile de investiţie de pandemia de coronavirus?

Wargha Enayati: Aşa cum vă spuneam mai sus, investiţia nu a fost afectată, au fost unele probleme legate de furnizori care au întârziat din cauza pandemiei, cum ar fi cei care aduceau uşi sau ceramică din Italia sau Spania, dar, în rest, finanţarea fiind asigurată privat în totalitate, nu am întâmpinat probleme, nici renegocieri de contracte. Suntem cu toţii o echipă care merge în aceeaşi direcţie. Fiind un proiect gigant, care schimbă paradigma sistemului medical din zona de nord a Bucureştiului, fiind cel mai mare spital de oncologie din Estul Europei, cel mai mare ecosistem integrat de furnizori de servicii medicale, implicaţiile sunt majore.

Reporter: Ne va aduce noul proiect medical mai aproape de standardele europene din domeniu?

Wargha Enayati: Noul proiect medical nu ne va aduce mai aproape de standardele europene, va crea standarde chiar şi pentru Europa. Este cel mai mare spital integrat de oncologie din estul Europei, este un proiect unicat la nivel european prin punerea la un loc a tuturor capacităţilor medicale şi de infrastructură. Enayati Medical City este ecosistemul medical care reuneşte elita medicală din România. Este primul centru integrat dedicat seniorilor, alăturarea spitalului de recuperare geriatrică cu centrul rezidenţial este inovator. Practic, seniorii pot găsi aici tot ce au nevoie, de la rezidenţă până la servicii medicale, sociale care se pot adăuga în funcţie de evoluţia stării sale.

Reporter: Ce schimbări credeţi că sunt necesare pentru îmbunătăţirea sistemului medical naţional?

Wargha Enayati: E nevoie în primul rând de investiţii în domeniul infrastructurii de creştere a alocării din PIB către sănătate. Până nu vom înţelege că spitalele construite în anii "70 nu mai răspund nevoilor actuale şi nu vom investi, stat sau privat, în infrastructură, nu vom eficientiza cheltuirea banilor, nu vom închide ceea ce nu e performant şi nu vom construi un corp medical care să aibă empatie faţă de pacient, sistemul românesc doar va supravieţui de la o zi la alta fără nicio îmbunătăţire.

Reporter: Deficitul de personal medical este o problemă generală a sistemului din ţara noastră. Ce strategie aveţi în vedere în această privinţă?

Wargha Enayati: Pe mine m-a preocupat constat această situaţie, de aceea am şi investit într-o platformă de recrutare, cea mai mare din România, respectiv Medijobs. Mai mult, m-a preocupat însă să creez instituţii medicale, aşa cum am făcut încă de acum 25 de ani de când am pornit Reţeaua Regina Maria, în care medicii şi personalul medical să îşi dorească să lucreze, nu doar pentru salarii (acum mult mai mari la stat decât la privat). Pentru Enayati Medical City recunosc că eram un pic îngrijorat, vor fi 600 de angajaţi în oraşul medical. În ultimul timp însă am primit numeroase cv-uri de la oameni calificaţi şi dornici să performeze. În plus, ne concentrăm pe atragerea cât mai multor medici şi personal medical din diaspora pe care i-am vrea înapoi în ţară.

Reporter: A schimbat apariţia noului virus construcţia proiectul Enayati Medical City? S-a impus o altfel de organizare a spaţiilor?

Wargha Enayati: Proiectul Enayati Medical City a evoluat, dar a şi fost gândit la standardele sanitare actuale din lume. Spaţiile sunt generoase, fluxurile sunt gândite în acord cu actuala pandemie. Vom răspunde tuturor cerinţelor actuale de pe piaţă.

Reporter: Dispariţia virusului Covid-19 nu pare chiar aproape. Ce provocări aduce acesta pentru Enayati Medical City odată ce va începe să primească pacienţi?

Wargha Enayati: Totul ţine de fluxuri şi proceduri, de rigurozitate în respectarea lor. De standarde ridicate în calitate şi de a oferi pacienţilor condiţiile normale de recuperare şi seniorilor o viaţă demnă în cadrul oraşului medical.

De exemplu, în camerele rezidenţilor seniori intră un pat, maxim două. Cu respectarea distanţei, screening-ul, programul de vizite, accesul la tratament este gândit în conformitate cu toate cerinţele actuale.

Reporter: Aveţi în vedere punerea la dispoziţie a centrului pentru cazurile de infectări cu noul virus în cazul în care va fi necesar?

Wargha Enayati: Încă de la începutul pandemiei, ne-am arătat disponibilitatea de a face asta. Sistemul privat trebuie să vină ca un suport pentru sistemul de stat în această criză sanitară prelungită a cărei finalitate nu o vedem niciunii prea curând. Partenerul medical care operează spitalul de oncologie din cadrul Enayati Medical City, spitalul Monza gestionează deja un spital COVID. Disponibilitatea noastră este maximă. De la a pune la dispoziţie spitalele până la a prelua cronicii pentru degrevarea spitalelor COVID de stat.

Reporter: Vă mulţumesc!

Opinia Cititorului ( 6 )

 1. Felicitari Wargha!

  Se pare ca toti cei infectati de Sar-cov2 vor avea nevoie de spitalizare oncologica peste ceva timp, conform celor explicate de dl M, Keshe. 

  1. Iti multumesc Wargha pentru ca ai fost alaturi de mine cand mama mea a fost bolnava. Nu voi uita niciodata ca ai venit cu sotia si copilul mic la ATI sa vorbesti cu medicii de la spitalul militar si in plus mi-ai trimis o asistenta acasa sa ii faca perfuzii mamei mele bolnave, infectata cu o bacterie nosocomiala din spital Mama a murit de septicemie. Spitalele noastre sunt pline de infectii nosocomiale. Mor oamenii cu zile!

   . Servicii cu suflet! 

  Wargha ai putea face un parteneriat cu Fundatia Keshe care detine tehnologie plasmatica cu aplicatii in domeniul medical, oncologic dar si de prevenire covid si tratare a celor cronici. Poate fi solutie si pentru Shervin, saracul. Te pot pune in contact cu dansul. Va organiza intalniri cu oameni de stiinta si religiosi. Cand am datele te anunt. Ar fi minunat! Imi amintesc cand erai tu student si discutam despre azilele pentru batrani si scoli pe langa centrele spiirtuale, casele de adoratie.

  1. Am gasit un articol despre Fndatia Keshe in ziarul bursa, iti reproduc din el, Fundaţia Keshe susţine că tehnologia Magrav ajută la producerea a tot ceea ce au nevoie oamenii: lumină, căldură, hrană, tratamente medicale. Folosind materiale obişnuite, cărora le-a schimbat structura moleculară, se construiesc mici generatoare, care eliberează plasmă. Mai apoi, fiecare utilizator decide ce anume doreşte să producă cu ajutorul plasmei eliberate. Mehran Tavakoli Keshe a oferit şi câteva exemple de cum poate fi aplicată această tehnologie: "Dacă se pune o bucată de fruct deasupra unui pahar cu apă, cu ajutorul noii tehnologii, apa va capta toate proprietăţile nutritive ale respectivului fruct, precum şi energia şi gustul lui. De asemenea se pot cultiva seminţe în cele mai aride soluri şi se pot produce substanţe de fertilizare complet gratuit, a explicat cercetătorul iranian. Un alt dispozitiv care funcţionează cu tehnologia prezentată se aplică pe corp, acolo unde a apărut o durere, iar durerea dispare în scurt timp. În ţările dezvoltate, generatoarele Keshe pot conduce la eliberarea populaţiei de dependenţa de energie electrică produsă de centrale nucleare sau pe bază de combustibili fosili, reducerea semnificativă a consumului de carburanţi la maşini sau creşterea producţiei în agricultură, între altele. (...) Cu tehnologia plasmatică, eliberăm omul din sclavia stării materiale. Deci sunteţi liberi, puteţi face tot ce vă doriţi. Cunoaşterea e atât de simplă, încât o nouă generaţie de copii, va înota în ea ca un peşte, iar generaţiile vechi vor lupta împotriva ei, deoarece nu pot înota. Aceasta este cea mai mare diferenţă în noua cunoaştere, deoarece, fiind prea mult ataşaţi de o singură stare, nu putem accepta că putem avea tot ceea ce ne dorim".

  Solutia impotriva dezastrului realitatii este sa punem inima si mintea sa scrie impreuna tangoul vietii comune! Servicii cu suflet nu doar cu ratiune. sa inlocuim frica cu iubirea si vom gasi solutii de a rezista unui Tsunami.

  Trecători fără frică prin al Inimii tangou absolut  

  În visul absolut în fiecare noapte,Te chem și vii, mă chemi, trăim 

  Al vieții vis sau al nopții-n șoapte Doar dansatori,continuăm să fim. 

  Dorul gând traversează spațiu- timp- Olimp dintre noi, să continui 

  Vino să-mi arăți cum este raiu! Aproape, departe in Oceanul Lui. 

   

  Cred că inima continuă să bată Încă o dată, lin îmi deschizi ușa 

  Și inima mea continuă să bată!Și ești aici, acum, în inima-mi așa 

  În viețile vis toate, dăinuie maya,Iubesc pur-absolut doar o dată 

  După ce nu vom mai fi vis maya,N-o slăbesc din intenție vreodată. 

   

  Dragoste absolut,iubesc o parte,Adevărat o singură dată, pe tine, 

  Vom merge mereu, mai departe.Te-am pitit în inima mea,de mine, 

  Ești aici, de nimic nu mi-e frică, Ești ferit în inima mea,esti puterea. 

  Existăm, de nimic nu mi-e frică! Există iubirea, val etern ca marea, 

  1. Poemul Vindecării Umanităţii

   In Marea căutare a Luminii  Păcii cu Atman Shalom 

   drepturi exclusive Salomeea Romanescu 

   Autorul - Preludiu 

   Te pictez ca pe-un vers 

   Ești al meu Univers 

   Și ce mult te iubesc! 

   O Baha Ulah, O Baha Ulah. Baha Ulah! 

     

   Eu te cânt ca pe-un vers 

   Ca să pot să te cunosc. 

   Sunt al tău Univers! 

   O Baha Ulah, O Baha Ulah. Baha Ulah! 

     

   Te dansez ca pe-un vers 

   Ești al meu Univers 

   Și ce mult te iubesc! 

   O Baha Ulah, O Baha Ulah. Baha Ulah! 

    Autorul - incantează mama mantrelor 

   Cine sunt EU? 

   Sunt Artistul ce creează mereu infinite, picturi qualia, 

   Simfonia câmpului unificat, percep chiar Conștiința. 

   Imaginez acum, compun fin, aria conștiinței de sine, 

   din Parfumul Valorilor platonice, vălurimile de bine,  

     

   Binecuvântar e, pictez acum adevărul pur matematic 

   al existenței, al inteligenței, esența, Oceanul dinamic. 

   Miros plăcerea și durerea, licuriciul bucuriei din Tine, 

   câmp viu sau unul mort, cel veșnic neseparat de mine? 

     

   Cânt picătura-mi Ocean din tine, eternul meu fractal, 

   în ea însăși reverberează,Oceanul tău etern universal, 

   Simfonia harfei universului, pipăi armonia inteligentă, 

   tonuri licăriri vibrante, unduitoare, văd gândire absentă. 

     

   Vibrează în felurite triluri corzi, supercorzi-n Olimp, 

   posibilă Întoarcere în timp, dincolo de spațiu și timp, 

   a conștiinței pure Stare unificată, sunt acum Samadhi, 

   Conștientizare abstractă, gust acum izvorul de Materii. 

     

   Etica în conștiința Brahman, decupată în veșnic tipar 

   al geometriei înțelepciunii Platonice, un veșnic tipar. 

   Atman localizat, legea face lumea o maia inteligibilă, 

   Aceeași lege a naturii face lumea o maia predictibilă.  

     

   Core lația superpoziției unicei particule-n spațiu-timp. 

   Conștiința undă colapsează din vidul cuantic în timp. 

   Superpoziția există până când intervine conștiința Ta, 

   prin înțelepciunea Platonică, înainte de colapsarea sa. 

     

   Actul I - Cheia I- Dansul luminii creaţiei- Universul sunt EU  

   corul dansează - Dansul creaţiei 

   Armonie, balet erotic, 

   mişcarea sfredelului văpaie 

   din toba dansului mistic, 

   Lumina cascadei de ploaie  

   Stropii plasmei mişcătoare 

   dansuri ce ne mistuiesc 

   lumile lent- lent pieritoare 

   când nu se mai iubesc. 

     

   Brahman (solemn) 

   - Poți să iubești și să fii iubit? 

   Ai putea fi iubit,om flacără! 

   Da, omule. Acum să fii iubit! 

   Cerul arde!O mare în flacără! 

     

   Atman Shalom (cântă în meditaţie) 

   - O Shakti, sperantă mâna Ta, 

   Miluitoare sacră 

   zămislita-i prin iubirea Ta 

   dansul creaţiei, artă. 

     

   Contemplarea Ta păstrează 

   ordinea inconştientă. 

   mâna Ta adânc protejează 

   ordinea conştientă. 

     

   O Shiva, Piciorul Tău sacru, 

   pe pământul ars pus, 

   invăluie mirific sufletu 

   de oboseală răpus. 

     

   Piciorul tău ridicat, beatitudine 

   dansul creaţiei Tale, 

   magnet de stropi plenitudine, 

   iluzia izbăvirii Tale. 

     

   Shakti (visătoare) 

   Pe marea azurie a cerului 

   Stelele se oglindesc în valuri siderale. 

   Ancorez corabia sufletului 

   Pe țărmul dragostei luminii siderale 

     

   Pe malul fericirii pășesc 

   Pe nisip și mă întreb, în imensitate 

   Visul cu realitatea împletesc 

   Realitatea e vis sau visul e realitate? 

     

   Atman Shalom (cântă cu patos ) 

   - Renasc de dor de fiecare dată, 

   Nelinişti născute preschimb 

   în veşnicii de iubire curată. 

   Transcend în spaţiu şi timp, 

     

   Realitatea naivă, iluzie prezentă, 

   încarnâd spiritul-dorinţă din vis, 

   Gândul devine o prezenţă atentă, 

   irizând fiinţa de dorul rescris. 

     

   Vreau să-mi împart existenţa goală 

   între etern şi realul naiv din vis, 

   Să-mi răstignesc iluzia-n lumea reală, 

   să-mi mut viaţa din timp în abis. 

     

   Brahman(solemn)  

   - Din marele Abis sub noi 

   Zbor în divina-mi grație 

   Soarele țel spre voi 

   Dincolo de imaginație. 

     

   Zbor-dor ul Luceafărului 

   Doar cu lumina-l scoți 

   El cheia misterului, 

   Întunericului ce-l porți. 

     

   Lumina Candelei mereu 

   Floarea Vieții din inima ta 

   Un singur Dumnezeu 

   Totalitatea, Lumina mea. 

     

   Iubirea, e chiar Lumina, 

   Ea nu rămâne ascunsă, 

   Sfredelindu-ti surd inima 

   De dor nepătrunsă. 

     

   Să-ți fie mintea luminată, 

   De Totalitatea Divină. 

   Doar cu iubire adevărată, 

   Izvorul Vieții de Lumină. 

     

   Shakti (ferm) 

   -Raiul poate fi aici pe Pământ 

   Acolo dragostea este cea dintâi 

   Raiul poate fi aici pe Pământ. 

   Să facem acest lucru mai întâi. 

     

    Actul II - Cheia a doua 

   Misterul Dorului Trandafirului totalităţii dintr-o desfrunzită stea  

   corul dansează - Dansul creaţiei 

   Armonie, balet erotic, 

   mişcarea sfredelului văpaie 

   din toba dansului mistic, 

   Lumina cascadei de ploaie 

     

   Stropii plasmei mişcătoare 

   dansuri ce ne mistuiesc 

   lumile lent- lent pieritoare 

   când nu se mai iubesc. 

     

   Brahman (gânditor) 

   - Ființele de lumină știu că sunt lumină. 

   Ființele de lumină, minte -corp curcubeu, 

   Ființele de lumină sunt universul lumină. 

   Emoția un curcubeu, senzația curcubeu. 

   Ființele curcubeu,sentimentul curcubeu, 

   Percepția curcubeu,imaginea curcubeu, 

   Ființele curcubeu, fiece lucru curcubeu, 

   Gânduri lumină, energia lumină curcubeu. 

   Ființele curcubeu, fiece materie curcubeu , 

   Gânduri lumină, lumina plasmei curcubeu.. 

   Ființele luminii curcubeu din raza curcubeu, 

   Corpul luminii, întreaga existență curcubeu. 

     

   Atman Shalom (dansează recitând) 

   -Ființele curcubeu știu că întreaga transformare 

   Alchimie conștientă, e Intenția prezentă, ipoteză, 

   Ea influențează senzația cu bătăi din inima floare, 

   Transformarea vibrației zboară cu a luminii viteză  

   Mister cheie în spirala conștiinței, pură Intenția, 

   Libertatea-i iluminare, Înțelepciunea-i iluminare, 

   Iubite Om, ro-gu-te, nu uita Secretul pur, Intenția. 

   Conștientizare, iIuminare Semințe de iluminare, 

   Eu Universul mic, Universul Mare al grației 

   Corelația, neseparabilei lumini vis, văzute. 

   Misterul ce-l pătrund acum, e Teoria creației 

   Dorului Trandafirului, vis al luminii nevăzute. 

     

   Shakti (dansează) 

   - A fi una cu Sursa , te simti vesnic în libertate, 

   a te topi într-însa,zamislindu-ti eterna realitate. 

   Raze de generozitate, iubire, armonie, bunătate, 

   Fi -vor etern trezite în infinita-ți albă realitate.  

   Semințele de frică,valuri de ură, țunami ridică 

   Semințele luminii conștiinței, etern implininte. 

   Cu iubire, cu fericire sau cu dragoste ludică 

   Ambele pot fi trezite, de vrei, le vezi încolțite. 

     

   Atman Shalom (gânditoare) 

   - Cel ce ştie începutul lumii Unităţii, 

   Aminteşte-ţi, omule, că tot ce există 

   îşi slobodă steaua din tărâmul nopţii, 

   o altă formă a ceea ce nu există.  

   Tronează Adevărul legii născătoare, 

   Visul Mandalei săgetare simbolică, 

   Zbor dincolo de formă, miros si culoare 

   în Realitatea Ultimă, ontologică,  

   Apărut din unda zării, din apa vie, 

   din suflul sfânt, din magică, pură iubire 

   Dincolo de poarta speranței, fie! 

   Lumină nemărginită, înaripata nemurire.  

   Lumina marelui foc întunecat liberată, 

   prin durere şi trudă, steaua din tine 

   Prin propria luptă, steaua-ţi încătuşată 

   înflori- va într-o nouă viaţă, prin Mine. 

     

   Shakti (dansează cântând) 

   - Stropi aurii ai orchestrei cosmice, 

   spiralate geometrii sacre, Suflet cuantic, 

   Armonia perfectei rezonanțe morfice, 

   ascunde floarea vieții, trup mirific. 

   Lumina marelui foc întunecat,liberată, 

   prin durere şi trudă, steaua din tine 

   Prin propria luptă, steaua-ţi încătuşată 

   înflori- va într-o nouă viaţă, prin Mine. 

     

    Actul III - Cheia a treia 

   Misterul Totalităţi dansului plasmatic a două desfrunzite stele 

   Pe scurtătura găurii de vierme spre Lumi Qualia 

   corul dansează - Dansul creaţiei 

   Plutesc pe marea azurie a cerului, 

   Desfrunzite Stele, valuri siderale. 

   Ancorez acum corabia sufletului, 

   Pe țărmul gol, al lumii primordiale 

     

   Visul cu realitatea-mi îl împletesc, 

   în fractal de lumină, nudă imensitate 

   Portal spre fericire-n gând pășesc, 

   Realitatea-i vis sau visu-mi realitate? 

     

   Se-aprind îndrăgostiţi-n etern dor. 

   Împerecheaţi mor-n dor, doi câte doi 

   Lumea mică-EU Întregit acum zbor, 

   pe unde d- Abis, veșnic spre voi 

     

   Sori ruginii se sting acum pe ram. 

   Un suflet cuantic într-un zbor etern. 

   Şi noi vom fi, suntem şi noi eram, 

   Acelaşi zbor suntem, de dor etern. 

     

   Atman Shalom (dansează cântând) 

   - În mine şi-n afară plâng, 

   lacrimi roi de stele-n portal, 

   Pleoape de frunze în amurg 

   închise-ntre cruci de fractal, 

     

   Quasari desfrunziţi plâng goi, 

   Pulsari scutură frunza din ram. 

   Zboară sufletul gol prin noi 

   De plâns nici stele nu mai am. 

     

   Zboară sufletul dor cu noi, 

   Rubinii stinse stele ne-apar... 

   Împerecheaţi doi câte doi, 

   Se-aprind îndrăgostiţi de jar. 

     

   Sori ruginii se-aprind pe ram 

   Un suflet într-un zbor etern... 

   Şi noi vom fi... şi noi eram, 

   Acelaşi zbor de dor etern. 

     

   Stropi aurii de Suflet qualic, 

   Armonia orchestrei cosmice, 

   floarea vieții-n trup mirific. 

   mugurii rezonanței morfice, 

     

   spiralate geometrii sacre ascund, 

   Lumina marelui foc întunecată, 

   liberată, prin durere, prin gând, 

   reînflori- va, steaua-ţi încătuşată 

     

   Shakti (dansează cântând) 

   - Plutesc cu dor, gând-zbor 

   spre cer, spre desfrunzite stele. 

   M-alină ne-ncetat un dor 

   un gând pitit prin vis de iele; 

     

   aş vrea să-l ştiu,dar nu-l cunosc. 

   căci e departe,este-n stele 

   şi doar astrele îl recunosc. 

   Fur nemurire-acum din ele. 

     

   Plutesc din dor, rezbor 

   în neformă, din desfrunzite stele. 

   Aud pulsari eterni de dor 

   sunt gândurile goale ale mele. 

     

   Urc tiptil, pe nevăzuta scară 

   S-adulmec ce nimeni n-ar putea. 

   Să gust dulcea povară 

   Să văd Misterul dintr- o stea! 

     

   Plutesc prin dor, iar zbor 

   Făr de mărime, moarte contopite stele. 

   Unde şi timpul strigă mor, 

   Timp muritor, quasarii trăitori pin stele 

     

   Pe eterne aripi de vis; 

   Frunze de gânduri goale de timp 

   Se opresc etern în Abis. 

   Renasc – Dor nemuritor în Olimp. 

     

    Actul IV - Cheia a patra  

   Eu Shakti, Isis, pasărea Phoenix, renasc de dor prin gaura albă 

   Atman Shalom (dansează cu Shakti cântând) 

   - Nu pot să îmbătrânesc, 

   cu inima-mi mult prea zăludă, 

   Cu zâmbetul copilăresc, 

   şi morții voi să-i fac în ciudă! 

     

   Mi-i poftă si de fericire, 

   gândul mă bate, nu mă lasă; 

   Sufletul plecat în nemurire, 

   când ea mă căuta acasă! 

     

   Şi foame mi-i şi ard de sete, 

   de tot ce n-am trăit, furată, 

   De mistere, lumina-n plete, 

   trăind în piesa nejucată! 

     

   Să-mbătr ânesc? Nu pot! Vă jur! 

   Îmi cântă-n poartă bucuria; 

   Rămân maturul-imatur, 

   Ce-a ferecat copilăria! 

     

   Shakti (cântând) 

   - Eu Visul, Simfonia ta, 

   Fi-voi primăvara ta 

   În vecii vecilor,Singurul 

   Ce luminezi, fi-vei Unicul 

     

   Iubesc etern Lumina ta 

   Neumbrită, voi cânta 

   S-alung întunericul Luminii. 

   Din libertatea inimii. 

     

   Iubirea mea, mărite Zeu 

   Nesfârșitul meu curcubeu 

   Visul devenit realitate, 

   Intentia din infinitate 

     

   - Destinul propriei iubite, 

   Soarele dimineții umbrite, 

   Te va urmări veșnic 

   Zeule, prea puternic 

     

   În vecii vecilor, Singurul 

   ce luminezi ,vei fi Unicul 

   vei fi primăvara mea 

   Visul, Simfonia mea. 

     

   Brahman (cântând pentru Shakti) 

   - Fiindcă TE IUBESC, EU aș face orice 

   Îți voi dărui inima mea, viața mea, 

   Fiindcă TE IUBESC, EU voi fi orice 

   Pentru a fi lumina, a fi călăuza mea. 

     

   Fiindcă TE IUBESC, inima mea portal 

   Iubito, te rog să intri, în esența mea 

   Fiindcă TE IUBESC, EU voi fi fractal 

   Pentru a fi lumina, a fi călăuza mea. 

     

   Shakti (exaltată dansează cântând cu Brahman) 

     

   -O iubire o inimă, cum a fost la început 

   Suntem una cu Sursa Păcii, în libertate, 

   Lumina Adevărului, cel veșnic renăscut 

   Ne topim într-însa, în veșnica realitate. 

     

   În visul absolut în fiecare noapte, 

   Te chem și vii, mă chemi, trăim 

   Al vieții vis sau al nopții-n șoapte, 

   Noi dansatori,continuăm să fim. 

     

   Dorul gând traversează spațiu 

   timp dintre noi, să continui 

   Vino să-mi arăți cum este raiu! 

   Aproape, departe dorul Lui. 

     

   Cred că inima continuă să bată 

   Încă o dată, îmi deschizi ușa 

   Și inima mea continuă să bată! 

   Și ești aici, în inima-mi așa. 

     

   În viețile vis toate, dăinuie maya, 

   Iubesc pur-absolut doar o dată 

   După ce nu vom mai fi vis maya, 

   N-o slăbesc din suflet vreodată. 

     

   Dragoste absolut,iubesc o parte, 

   Adevărat o singură dată, vers, 

   Vom merge mereu, mai departe. 

   Te-am pitit în inima-mi univers. 

     

   Ești aici, de nimic nu mi-e frică, 

   Ești ferit în inima mea, putere. 

   Existăm, de nimic nu mi-e frică! 

   Există iubirea, val etern în ere. 

     

   Corul dansează 

   Soarele chemat de noi, 

   Zboară săgeată, prin voi, 

   Se-nalță Regina Tronului. 

   Nodul zeiței Isis prin nor, 

   Străfulgeră pe Ra, viu dor, 

   Protejat de Iubita Siriusului! 

     

   Când Orion de jale răsună 

   Și Calea e numai un cânt 

   Nilul din cer, lacrimi de lună 

   Și pasărea Phoenix e-n vânt 

     

   Osiris viu, renăscut, 

   Din al zeiței cuvânt, 

   Prin lacrimile Nilului 

   Osiris mort,nemuritor! 

   Sub Amenti piramidelor. 

   Tronează Iubitul Orionului! 

     

   Când Sirius de dor răsună 

   Fecioara suflă blând vânt, 

   Nemurire, iubire nebună 

   Și Regina Isis e-n gând, 

     

   Zamolxis cu dor fuge, 

   Iureş sub munți, curge, 

   Veşmântul mamei Tronului. 

   Sărutul zeiței fură din zbor, 

   Sub Mare, piramide, viu dor, 

   Marduk, de zeița Siriusului! 

     

   Spre Dacia cea străbună 

   Zamolxis ca lupu-n vânt, 

   Nemuritori-n luptă nebună, 

   Mamă, Isis, le dă avânt! 

     

   Dansul lui Shakti  

   Soarele invocat acum de noi, 

   Punte peste câmpul cuantic, din văi, 

   Hoinărește pe nicăieri hai-hui 

   Am țâșnit din nou în zbor, 

   Din albul zăpezilor 

   Să iubim Alb-astrul cerului. 

     

   Când Oceanul Vieții răsună 

   Și vibrează-n armonie-n spiralat cânt, 

   Înțelepciunea iubirii, nebună 

   Eu, zeița Shakti, plasmă-n vânt, 

     

   Phoenix, iar am renăscut 

   Din Oceanul creației-n cuvânt 

   Mă înalț de nicăieri hai-hui 

   Voi crea din nou în zbor 

   Din albul zăpezilor 

   Și văd acum Alb-astrul timpului. 

     

   Când oceanul tăcerii răsună 

   Și valurile nasc doar un gând, 

   Isis, simfonia vieții, din lună 

   Eu, pasărea Phoenix, nemurire vă cânt. 

     

     Actul V - Cheia a cincea 

   De LACRIMILE lor vindecaţi...în plenitudine 

   Atman Zamolxis (dansează cu Shalom dialogând) 

   -Bem apă din izvorul unicornilor albi atrași în moarte 

   De duhul liniștit și plin de pace în nopți pale, stelare , 

   încălzite de oryx adăpostită-n inimă, adânc în șoapte, 

   așternându-ne culcuș pe nunțile de stele ancestrale. 

     

   Pe coarnele inorogilor de pradă, un nou început de stea... 

   și vin perechi de stele stinse să-mi arate zboruri ne-ncercate , 

   Să zburăm ca porumbeii spre infinita stea, din inima mea. 

   Să scriem pe coama licornilor, iubim să fim fecioare ferecate, 

     

   Să fim una cu Sursa Păcii, suntem veșnic în libertate, 

   Să ne topim într-însa,zamislindu-ne acum visul realitate. 

   fi - vor acum trezite din infinita făr de formă imensitate. 

   Raze de generozitate, iubire, armonie, compasiune,bunătate, 

     

   Semințele de frică-n valuri de ură, un țunami ridică 

   Semințele luminii conștiinței, gânduri de stele-nfrunzite 

   Cu iubire, cu fericire, cu împlinire sau dragoste ludică 

   Ambele pot fi trezite, de vrei, le vedem acum încolțite. 

     

   Atman Shalom 

   -Frânturi de gând prind trup din ceaţa amintirilor. 

   Acelaşi cutremur al fiinţei, atât de cunoscut, 

   prin care porţi se deschid, acum în lumile viselor. 

   De câteva nopţi, încerc să îl las să fie văzut. 

     

   De fiecare dată, izbucnesc în foc viu, plâns de dor 

   Stins când simt ceva ce se rupe înlăuntrul meu. 

   Dimensiunile se întrepătrund,nu mai ştiu unde zbor. 

   Licornul alb, maiestos, blând ca şi ...dorul meu. 

     

   mirosind a văzduh de primăvară cu liliac şi trandafir, 

   Şi mi-e dor, cu fiecare ceas mi-e tot mai dor de el. 

   mirosind a iarbă fragedă,dor cu picături de roz zefir. 

   În a lui coamă aş fi vrut să-mi alin obrazul, cătinel 

     

   să-i cuprind grumazul cu braţele, caldă îmbrăţişare 

   Dintru început cu Adam şi a lui Evă şi cu împăraţi, 

   cu fecioare, cu Maica. În ale lumii religii El tot apare, 

   herghelii de inorogi, noi de LACRIMILE lor vindecaţi 

     

   se culcau în iarbă şi adormeau. Iar inorogii veneau 

   şi lacrimi de iubire picurau deasupra capetelor lor, 

   iar aceştia, minune,erau vindecaţi. când se trezeau, 

   Magic praf de corn de inorog,aduce masacrul lor. 

     

   Până au rămas doar doi:el şi ea luaţi, duşi în alt cer 

   Sau oamenii, din cauza răutăţilor,au căzut în altul, 

   dacă te ungi cu praf de corn de licorn,un fals mister, 

   ai puteri magice, poţi stăpâni lumea, poţi avea totul, 

     

   Aşa dispărut-a norocul veşniciei, al luminii nemuririi, 

   Aşa se face că omul a ales mărirea cea vremelnică, 

   în plâns izbucnesc:Iartă-ne, Doamne pe noi, oamenii 

   care au ucis iubirea, Iartă-mă, minunea mea,veşnică! 

     

   Nu voi mai fi singură, licornii m-au chemat în visul lor. 

   mă atrag cu o gingăşie inimaginabilă, purtată uşor 

   Ei mă visează, deschizându-mi lin portalul tărâmurilor. 

   o adiere blândă, un sunet straniu mă-nfioară-n zbor. 

     

   Frunzele ascultă, triluri de mlădieri, îmi inundă sufletul 

   petalele răsfrâng arome vii,rozalii ca ale dorului meu 

   Apar mlădioşi, o viziune a frumuseţii ce străbate aerul 

   privindu-mă, străpunge cu lumină blândă, sufletul meu. 

     

   Ea stă mai retrasă.E sfioasă şi blândă ca o adiere zbor 

   Înţeleg că spaima de oameni încă persistă în amintirea ei. 

   Temătoare dar iubirea din ea este nemărginită de... dor. 

   licorna se apropie uşor, uitându-se blând,pur în ochii mei. 

     

   şi mă lasă să o mângăi. Mă învăluie, străbate fiinţa-mi 

   un val de iubire pură, a mamei, gingăşia prea iubitei, 

   Mă alintă cu ardoare, puritatea copilului,tandreţea-mi 

   Iar eu devin totalitatea fiinţei mele, acum iubită de ei! 

     

   Sunt frumoşi amândoi în dumnezeiasca lor, pură iubire! 

   scutură din cap,lacrimi ne curg împletite, o dalbă inimă, 

   Mi-au redat ceva, explodeză inima, de atâta pură iubire! 

   Rămânem uniţj prin lacrimi, infinită pace, o dalbă inimă. 

     

   Corul dansează 

   Soarele chemat de noi, 

   Zboară săgeată, prin voi, 

   Se-nalță Regina Tronului. 

   Nodul zeiței Isis prin nor, 

   Străfulgeră pe Ra, viu dor, 

   Protejat de Iubita Siriusului! 

     

   Când Orion de jale răsună 

   Și Calea e numai un cânt 

   Nilul din cer, lacrimi de lună 

   Și pasărea Phoenix e-n vânt 

     

   Osiris viu, renăscut, 

   Din al zeiței cuvânt, 

   Prin lacrimile Nilului 

   Osiris mort,nemuritor! 

   Sub Amenti piramidelor. 

   Tronează Iubitul Orionului! 

     

   Când Sirius de dor răsună 

   Fecioara suflă blând vânt, 

   Nemurire, iubire nebună 

   Și Regina Isis e-n gând, 

     

   Zamolxis cu dor fuge, 

   Iureş sub munți, curge, 

   Veşmântul mamei Tronului. 

   Sărutul zeiței fură din zbor, 

   Sub Mare, piramide, viu dor, 

   Marduk, de zeița Siriusului! 

     

   Spre Dacia cea străbună 

   Zamolxis ca lupu-n vânt, 

   Nemuritori-n luptă nebună, 

   Mamă, Isis, le dă avânt! 

     

   Actul VI - Cheia a șasea 

   De apa Trandafirilor minunați, alb-aurii și argintii... Vindecați 

   Dansul lui Shakti  

   Soarele invocat acum de noi, 

   Punte peste câmpul cuantic, din văi, 

   Hoinărește pe nicăieri hai-hui 

   Am țâșnit din nou în zbor, 

   Din albul zăpezilor 

   Să iubim Alb-astrul cerului. 

     

   Când Oceanul Vieții răsună 

   Și vibrează-n armonie-n spiralat cânt, 

   Înțelepciunea iubirii, nebună 

   Eu, zeița Shakti, plasmă-n vânt, 

     

   Phoenix, iar am renăscut 

   Din Oceanul creației-n cuvânt 

   Mă înalț de nicăieri hai-hui 

   Voi crea din nou în zbor 

   Din albul zăpezilor 

   Și văd acum Alb-astrul timpului. 

     

   Când oceanul tăcerii răsună 

   Și valurile nasc doar un gând, 

   Isis, simfonia vieții, din lună 

   Eu, pasărea Phoenix, nemurire vă cânt. 

     

    Atman Shlomi dansează 

   -Energie angelică, a Zeiței iubirii pure,divine, 

   încarnată prin floarea vietii pitită-n inimă, 

   Alchimia flăcării sacre a iubirii pure, divine, 

   EU SUNT iubita Zeiță–poarta Leului-inimă, 

     

   a existenței bibliotecă, din Sirius, conexiune, 

   cu centrul galaxiei acum, sfântă aliniere, 

   înregistrările bibliotecii akașice coduri uniune, 

   Atlantida, Lemuria și Egiptul, antice ere. 

     

   Odată ce aste linii temporale, din epoca de aur 

   în astă linie temporală,scăpăm de blestem, 

   aduce posibilități, schimbăm vieți epoca de aur 

   aliniat fiece potențial e potențialul suprem. 

     

   La linii temporale ale măiestriei de sine aliniate, 

   scopului sufletului și reveriei inimii, portal. 

   Transformările din viață sunt parțial amplificate. 

   Adevăr, iubire și iertare, etern tipar, fractal. 

     

   Asupra schimbărilor din propriile vieți Reflectare 

   Opt a opta poarta Leului, curaj, discernământ 

   prin eclipsa de soare voința divină, în Accelerare 

   în serviciul întregii vieți și al mamei Pământ, 

     

   Claritate, aliniere acum, la sinele nostru superior, 

   și la iubita prezență EU SUNT,la rețeau uniunii 

   iubirii divine.a noului pământ,Iumină, pur adevăr, 

   aliniere emisferelor stânga și dreapta ale inimii. 

     

    Atman Zamolxis incantează 

   -Ghid pe calea iubirii divine în templul Adevărului 

   Valuri masive de conștiință cosmică divină vin, 

   pășim grațios pe calea iubirii divine a Adevărului 

   Noului pământ, pășim mai ușor și grațios, divin. 

     

   Trecere la nivelul ulterior, în templul Adevărului 

   adus în ființă prin energia primei raze a puterii 

   și voinței, Înflorirea splendorii luminii sufletului, 

   adus în ființă prin energia primei raze a puterii 

     

   să aliniem voința personală la voința cea divină 

   A două rază a puterii divine și a înțelepciunii 

   a treia a înțelepciunii, a inteligenței cea divină, 

   întreita Flacără a puterii-voinței-înțelepciun ii, 

     

   Detașare față de problemele de control, dominație 

   să devin luptător împuternicit al voinței divine. 

   doar să mă supun acesteia, prefer casa - adorație. 

   Exercit puterea înțelepciunii, inteligenței divine, 

     

   Pășesc înainte, acțiune dreaptă, dinamică,apoi înapoi 

   cu iubire și înțelepciune, aspectele calităților divine. 

   Intrați în templul adevărului pentru a elibera înapoi, 

   judecata și vina prin iertare și iubire, razele divine. 

     

   prin ochii voștri de maestru priviți întreaga viață Tot 

   ca la o flacăra sacră iubită a luminii,discernământ, 

   ră bdare și detașare emoțională, atunci adevărul Tot 

   vă e dezvăluit,impregnate razele toate, legământ. 

     

   Totul e dezvăluit, odată ce valurile iluziei, ni se ridică 

   și liniile temporale ale măiestriei de sine, a elibera 

   adevărul, judecata, vina prin iertare, iubire,fără frică 

   încredere și puterea de a percepe suferința altora. 

     

   Se activează la niveluri mai profunde ale înțelepciunii, 

   iubirii și emancipării, frecvențe galactice de acces, 

   prin al Zeiței portal, de eliberare a conștiinței rațiunii 

   victimei persecutor, de a căpăta încredere, interes. 

     

   Pentru toți Arhanghelii din Sirius,, inimii viu Portal 

   Am primit iubirea prin al Zeiței magnific Portal! 

   de lumină, emanat, revărsat, creează câmp toroidal 

   în inimile noastre cristice, se activează viu Portal 

     

   Vortex spre cer și în direcția opusă acelor de ceasornic 

   spre pământ,converg se activează prin chakra inimii. 

   spre templul adevărului, în sensul acelor de ceasornic, 

   Converg, vortexuri rotative cu vârfu-n chakra inimii. 

     

   Legiunile luminii, Regiunea lui Sirius, ființe iluminate. 

   Forma stelei tetraedru, merkhaba de lumină activată, 

   călătorie spre templul adevărului. mai adânc luminate 

   esență, a inimii Poartă stelară, iubire necondiționată, 

     

   și punctul zero în timp ce se racordează simultan...ale 

   bibliotecii existenței din Sirius,a tuturor liniilor erelor 

   temporale aurii ale luminii, primim coduri ascensionale 

   ce se revarsă în centrul galactic, acum din scutul lor. 

     

   Primesc coduri accensionale.Pășesc prin poarta stelară 

   mintea capătă neutralitate, conștientizarea conștiinței 

   cosmice se contopește cu iubirea divină, ne unim iară 

   conștiința ca o inima unificată, cosmică, a conștiinței 

     

   ca luptători ai luminii, pas cu pas,ca maestru al vieții, 

   asista la trezirea întregii vieți, pe acest pământ sacru. 

   Stabilesc spațiului nostru sacru,ființe de lumina vieții 

   a energiilor intelepciunii, iubirii, mai profund și sacru. 

     

   Energie de polaritate,se manifestă în conștientul colectiv! 

   Pătrund mai adânc.În detașare emoțională, compasiune, 

   lipsa de judecată și perspective superioare! Doar intuitiv! 

   Vizualizez în fața mea Treimea lorzilor luminii, minune! 

     

   Activez scutul lor de lumină în jurul diamantinei Sfere-mi 

   cu douaspreceze vârfuri cu două simboluri infinit, în Stea, 

   integrate unul orizontal și unul vertical, adânc aliniindu-mi 

   în matricea conștiinței creației, Eu sunt Avatar, din Stea. 

     

   Sunteți pregătiți, intrați-n templul perspectivelor superioare! 

   Ghizii voștri apar în față voasta, Arhanghelii invocați acum 

   Unicul Dumnezeu,intrați-n templul perspectivelor superioare! 

   Activare, activare, activare!Un portal al luminii activat acum! 

     

   Le experimentați în robă galben aurie, Frecvențe ale Razei 

   cu simbolul vieții, concentrându-vă pe forța cunoașterii 

   a lui Horus ochi, trei flăcări Apar, diamantina Cunoștinței, 

   a admirației și a echilibrului, înțelepciunii și Cunoașterii. 

     

   Al argintiei luni, auriului Soare Simbol în al flăcării centru 

   Templul de lumină al soarelui auriu,Vizualizați!argintii 

   Oglinzi ce deasupra capului se arcuiesc! profund în centru 

   către acest altar, trandafiri minunați alb-aurii și argintii. 

     

   Actul VII - cheia a șaptea 

   De  Modelele razelor discurilor solare ... vindecați 

   Aham Shalom dansează ritualic 

   -Rotative, aurii, discuri șase, Modele angelice acum, în vânt, 

   în momentul continuum, în coduri de lumină! Scut cristalin 

   de lumină format prin modelul frecvențelor noului Pământ, 

   cu frecvențele iubirii divine, perspectivele Serviciului divin. 

     

   Superioare perspective încriptate în cristalinul scut luminat 

   Acesta se revarsă în energia voastră devenind doar Unul, 

   cu voi! Activează acum un nivel mai profund, mai iluminat 

   acționează în jurul câmpului vostru energetic, doar Unul. 

     

   Acest scut amplifică a voastră intuiție incriptată prin vers! 

   Minunat!O amuletă de echilibrare a chakrei, al treilea ochi. 

   Un disc eteric, un disc Simbol, rotindu-se în sensul și invers 

   acelor de ceasornic, deschide portaluri prin al treilea ochi. 

     

   Arhanghelul Rafael crează o eterică piramidă de lumină, 

   de sănătate în jurul corpului tău! modelele discului solar. 

   Sunteți pregătiți să Admirați acest moment de  lumină! 

   Asistăm activarea modelelor ADN-ului cristalin cel solar. 

     

   Învăluit în flacăra înțelepciunii, cunoașterii de diamant, 

   mă aliniez cu centrul pământului meu în liniile solare, 

   fuzionez, activez noile structuri ale noii ere de diamant 

   aur a luminii. A doua spirală a ADN-ului meu, solare 

     

   raze ale idealismului, celor din inimă, ale soarelui central 

   Aliniat perfect! Simt deplinatatea și pacea echilibrului. 

   Chemarea și activarea...modelelor marelui soare central. 

   Învăluit în flacăra diamant, a admirației și echilibrului, 

     

   galben- aurie a înțelepciunii și a cunoașterii, mă aliniez 

   la soarele Pământului, din inima mea, simt deplinătate! 

   Chem acum toate ființele de lumina de sus! mă aliniez, 

   fuzionez cu iubita prezența EU Sunt, simt deplinătate! 

     

   Actul VIII , cheia a opta 

   De Modelul angelic-activarea ADN-ului cristalin - portal, gaura de vierme... vindecați 

    Atman Zamolxis dansează ritualic 

   -Chem pe Shakti, fuzionez cu-a mea prezență sacră 

   EU SUNT!activez modelul discului solar auriu. 

   Eu acum activez, codurile cheie, geometria sacră, 

   literele de foc, ale numerologiilor, ADN-mi auriu. 

     

   Vortexul portal, douăsprezece spirale, ADN-ul meu, 

   fuzionează liniile temporale viitoare, Sinele mele, 

   multidimensionale, o singură conștiință, Sinele meu, 

   Model Angelic, Disc auriu al conștiinței Unității mele. 

     

   Ancorez cea de-a șaptea rază, ceremonial magic. 

   cer activarea primei spirale a ADN-ului luminii 

   portal. Activez a șaptea rază, ceremonialul magic, 

   Era de aur, Lumina Dumnezeu, Legiunile luminii. 

     

   Activez cea de-a doua spirală, ADN-ul portalul luminii 

   ancorez cea de-a șasea rază, ceremonialul magic. 

   devoțiune, idealism, noua eră de aur, portalul luminii. 

   calea devoțiunii cu mama, tatăl sinelui meu eteric. 

     

   Activez cea de-a treia spirală, ADN-ul portalul luminii 

   ancorez cea de-a cincea rază a ceremonialului magic. 

   cunoaștere concretă, realinierea-mi emisferelor luminii 

   pituit are, pineală, hipotalamus, și a talamus, magic. 

     

   Activez cea de-a patra spirală, ADN-ul portalul luminii 

   ancorez cea de-a patra rază a ceremonialului magic. 

   Armonia, daruri creative, munca serviciu divin al luminii 

   la voința mamei, tatălui Dumnezeu alinierea, magic! 

     

   Activez cea de-a cincea spirală, ADN-ul portalul luminii 

   ancorez prima rază a voinței și a puterii divine, magic, 

   alinierea la voința divină a mamei, tatălui meu, a luminii 

   cu mintea superioar-a mamei, tatălui Dumnezeu,magic. 

     

   Activ ez cea de-a șasea spirală, ADN-ul portalul luminii 

   prin ancorarea celei de-a doua raze, ceremonial magic, 

   a iubirii și a înțelepciunii divine,vin de la sufletul luminii 

   şi curg ca dintr-un izvor dor, sufletul se vindecă magic. 

     

   Descântece,vo rbele frumoase ce fac să se nască lumină 

   în suflete, ÎNŢELEPCIUNEA. Dacă-i bolnav ca întreg, 

   partea nu poate fi sănătoasă căci, toate lucrurile lumină 

   de la suflet, bune şi rele pentru trup,vin, omul ca întreg, 

     

   Activez cea de-a șaptea spirală, ADN-ul portalul luminii 

   ancorez cea de-a treia rază a ceremonialului magic, 

   Inteligență divină,  mintea mea superioară, cea a luminii 

   cu cea a Mamei, Tatălui Dumnezeu, le unește magic. 

     

    Atman Shalomi dansează ritualic 

   -Activez cea de-a opta spirală de ADN, cristalinul luminii 

   ancorez cea de-a opta raz-a transcendenței, transmutării 

   eliberez orice credințe și șabloane limitative, ale luminii 

   întregii creații, întinerește corpu-mi, epoca transfigurării, 

     

   Acti vez cea de-a noua spirală de ADN, cristalin al luminii 

   ancorez cea de-a noua rază, potențial superior al pasiunii, 

   țelului, bucuriei și visării, al bucuriei inimii mele, al luminii 

   întregii creații, întineresc corpu-mi, epoca-portal al uniunii, 

     

   Activez cea de-a zecea spirală, ADN-ul cristalin al luminii 

   ancorez cea de-a zecea rază,potențial superior, al egalității 

   divine, puterii întreite a iubiri, puterii divine și înțelepciunii 

   cunoaștere și iubire, terestra inimă-cristal a luminii unității. 

     

   Activez cea de-a unsprezecea spirală, ADN-portalul luminii 

   ancorez cea de-a unsprezecea rază, a ceremonialului meu, 

   a adevărului iluminat, a iubirii divine, a compasiunii luminii 

   iertare perspicacitate, iubire, înțelegere divină, Dumnezeu. 

     

   Activez cea de-a douăsprezecea spirală, ADN-portalul luminii 

   ancorez cea de-a douăsprezecea rază,a ceremonialului meu, 

   a unicei conștiințe a unității, portal-cristal al conștiinței luminii 

   fuzionez cu sinele mele multidimensionale, cu sufletul meu, 

     

   cu familia mea stelară și prietenii luminii, multiplele-mi forme 

   conștiința Eu sunt Avatar, co-creem Raiul acum pe Pământ! 

   Fuziunez cu întreaga viață, ajutând întreaga viață, variile forme 

   Era Luminii! Punctul 0, energie divină, copiez Raiul pe Pământ! 

     

   Cer acum Fuziunea cu întreaga viață, într-o conștiință Unică, 

   cu a mea cunoaștere interioară, conștiința cristică pe Pământ, 

   ca flacăra transformatoare sacră în această eră a iubirii Unică 

   divine, cu întregul creator colectiv, co-creem Raiul pe Pământ! 

     

   Corul dansează 

   Soarele chemat de noi, 

   Zboară săgeată, prin voi, 

   Se-nalță Regina Tronului. 

   Nodul zeiței Isis prin nor, 

   Străfulgeră pe Ra, viu dor, 

   Protejat de Iubita Siriusului! 

     

   Când Orion de jale răsună 

   Și Calea e numai un cânt 

   Nilul din cer, lacrimi de lună 

   Și pasărea Phoenix e-n vânt 

     

   Osiris viu, renăscut, 

   Din al zeiței cuvânt, 

   Prin lacrimile Nilului 

   Osiris mort,nemuritor! 

   Sub Amenti piramidelor. 

   Tronează Iubitul Orionului! 

     

   Când Sirius de dor răsună 

   Fecioara suflă blând vânt, 

   Nemurire, iubire nebună 

   Și Regina Isis e-n gând, 

     

   Zamolxis cu dor fuge, 

   Iureş sub munți, curge, 

   Veşmântul mamei Tronului. 

   Sărutul zeiței fură din zbor, 

   Sub Mare, piramide, viu dor, 

   Marduk, de zeița Siriusului! 

     

   Spre Dacia cea străbună 

   Zamolxis cu lupu-n vânt, 

   Nemuritori-n luptă nebună, 

   Mamă, Isis, le dă avânt! 

     

   Actul IX, cheia a noua 

   Arunc povara aceasta pe umerii divinului lăuntric și mă eliberez! 

   Atman Shalom - meditează 

   -Mintea fleșuri de inspirație, imaginea din inimă? 

   Matrice magică divină pentru sănătate, bogăție! 

   iubirea și expresia de sine perfectă, vis lumină! 

   Acționez după intuiție, o infinită vis-minunăție! 

     

   Reze rva universală, întotdeauna-i la îndemână, 

   Materializarea cuvântului, dorința, e instantaneu. 

   Numele lui Isis putere extraordinară, prin mână. 

   Adevărul materializat, de voi cere Domnului Zeu, 

     

   Orice primi-vei necondiționat, de la propriul Sine, 

   din a patra dimensiune, Brahman, El e cel Absolut 

   e reînvierea-n cea de-a patra dimensiune din Tine, 

   El e Cel ce nu a murit vreodată, e Sinele nenăscut. 

     

   Brahman e Universalul ce devine particularul din noi, 

   prin Shakti-Ea Artistul ce pictează cu tușe minunate, 

   Din gândire o artă, Ea Idealul devenind real prin voi, 

   Nici-o putere să îi distrugă perfecțiunea, nu-i poate. 

     

   Îngăduită-i orice putere ce va aduce cerul pe pământ! 

   Nerezistenta iubire!Eliberat de tot ce l-a ținut captiv! 

   Fiecare să cunoască adevărul ce îl liberează-n cuvânt. 

   Schimbat prin puterea inimii gândului, cuvântul activ! 

     

   Dumnezeu sursa mea infailibilă și valuri mari lin vin. 

   Plină de lumină divina-mi celulă! Ochii-mi, ochii Lui, 

   cu urechile spiritului.Aud valuri de bucurie, Miros lin. 

   cu Brahman...una sunt, sensibil numai la voința Lui. 

     

   Sensibil Sunt la călăuzirea mea intuitivă, Dumnezeu. 

   Ideea divină ia formă,dizolvă tot ce nu îmi face bine! 

   Iubirea divină dizolvă orice e incorect din corpul meu! 

   este cea mai puternică substanță, Armonia din mine! 

     

   Epilog 

   Brahm an (entuziasmat) 

   -Când un suflet omenesc trage cortina grea a eului 

   şi stă faţă-n faţă cu iubirea pură, divină, eterică. 

   Când viaţa omului iese teafără din rătăcirile eului 

   tot aşa, ca lumina într-o flacără a vieţii, veşnică,  

   ca şi când ar privi-o pe Shakti creând o lume-eu, 

   un salt mortal din vis-abis, în realitatea esenţei, 

   Când îşi găseşte în suflet unitatea cu Dumnezeu, 

   în conştiinţa veşniciei, e un semn al existenţei, 

   Pe cer dansează lumina şi întunericul ca pereche. 

   Perechi de stinse stele mi-arată zboruri ne-ncercate, 

   Pe pământ dansează viaţa şi moartea ca pereche. 

   Dansul mesaj primitiv al creaţiei divine fermecate. 

   Pe coarnele licornilor de pradă, un nou început de stea... 

   gravez pe coamele lor, îmblinziți de fecioare ferecate, 

   zburăm ca porumbeii spre infinita stea, din inima mea. 

   Gustăm misterul păcii dintr-o stea, întregita eternitate. 

     

   Atman Shalom (entuziasmată) 

   -Eu Universul mic mor – dor acum 

   Sunt Universul Mare-al grației 

   Misterul ce-l pătrund, chiar acum, 

   e Teoria - gând a luminii creației? 

   Corelația neseparabilei curcubeie văzute, 

   cu străluciri - gând, vânt de scânteie, 

   cu lumini alb-roz- aurii, de Dor nevăzute, 

   Cu țâșniri - gând Trandafiriu-violaceie. 

     

    

    Atman Shakti sobră 

   -Ascultă Omule, 

   De vrei vindecare, nu ajung 

   Genele, alchimiile. 

     

   Vezi, iubite Om, 

   Câmpurile morfogenetice ale formei. 

   Tipar al vieții – Pom. 

     

   Om al luminii sacre, 

   Câmpurile holistice, neizolate, 

   geometriile sacre. 

     

   Știi, iubite Om-foc 

   Capacitatea de regenerare e vindecare, 

   Ce tai crește la loc, 

     

   Pricepe, Om- morfic, 

   Capacitatea sistemului de organizare 

   ca un tot morfogenetic. 

     

   Vibreaz ă, Om- rezonanță, 

   câmpurile depind de rezonanța morfică, 

   Fiți acum în rezonanță! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

APA NOVA
hidroelectrica.ro
fedbet.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

22 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9758
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6712
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1247
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7677
Gram de aur (XAU)Gram de aur354.4765

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
domeniileostrov.ro
edevize.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
hipo.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb