Transilvania Leasing şi Credit IFN urmează să se împrumute cu cel mult 22 milioane lei

A.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 9 august 2021

Transilvania Leasing şi Credit IFN urmează să se împrumute cu cel mult 22 milioane lei

Transilvania Leasing şi Credit IFN urmează să acceseze credite în valoare de până la 22,3 milioane de lei, după votul în acest sens al SIF Transilvania (SIF3) de la adunarea acţionarilor de săptămâna trecută, după cum reiese din raportul publicat de companie vineri pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Practic, la AGEA de la finele săptămânii trecute, a fost ratificată decizia directoratului societăţii din luna iunie privind contractarea unei facilităţi de credit de cinci milioane de lei de la Unicredit, pentru o perioadă de cinci ani de la data semnării contractului, precum şi constituirea garanţiilor necesare, banii împrumutaţi urmând să fie folosiţi pentru finanţarea contractelor de leasing încheiate de companie cu clienţii.

De asemenea, s-a ratificat contractul încheiat de Transilvania Leasing şi Credit IFN cu societatea Cristiana în calitate de creditor, în sumă de trei milioane de lei, cu scopul finanţării activităţii curente.

În plus, s-a aprobat contractarea unuia sau mai multor credite de la Banca Transilvania (TLV), de cel mult 4,5 milioane de lei, până la finalul acestui an, precum şi contractarea unuia sau mai multor împrumuturi de la Credit Europe, în limita a două milioane de euro, tot până la finalul lui 2021.

Pentru primul trimestru al acestui an, Transilvania Leasing şi Credit IFN a raportat un profit net de 0,5 milioane de lei, cu 42% sub cel din primele trei luni ale lui 2020, în condiţiile în care cheltuielile au urcat într-un ritm mai accelerat decât veniturile, conform raportului trimestrial al companiei.

SIF Transilvania are 68,6% din Transilvania Leasing şi Credit IFN, în timp ce SIF Muntenia are 24,8% din societatea ce activează în domenul leasing-ului financiar.

Acţiunile TSLA sunt listate pe Piaţa AeRO administrată de Bursa de Valori Bucureşti unde au o tranzacţionare sporadică, iar la ultimul preţ din piaţă, de 0,026 lei, emitentul are o capitalizare de 13,38 milioane lei.

Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9184
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7383
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9890
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6933
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.3958

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro