Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Ucrainean convertit la islam, suspectat de pregătirea unui atentat în Polonia, arestat de ABW

A.I.G.
Internaţional /

Ucrainean convertit la islam, suspectat de pregătirea unui atentat în Polonia, arestat de ABW

Agenţia poloneză de securitate naţională ABW a anunţat marţi arestarea unui cetăţean ucrainean convertit la islam şi suspectat de pregătirea unui atentat terorist vizând un centru comercial în Polonia, conform News.ro.

Arestat de poliţie la 4 decembrie, bărbatul, identificat ca fiind Maxim S., "avea în vedere un atac cu o maşină-capcană înţesată cu explozivi sau cu o armă de mână" la Pulawy, în centrul Poloniei, anunţă ABW într-un comunicat preluat de agenţia poloneză de presă PAP, fără să facă alte precizări.

Aflat într-un sejur în Polonia de două luni, ucraineanul frecventa străini, cetăţeni ceceni şi tadjici, într-o abordare radicală a islamului.

ABW a transmis printr-un comunicat": "În ultimele săptămâni el s-a convertit la islam, a luat numele de Muhamad şi s-a radicalizat".

Parchetul polonez a deschis o anchetă. Maxim S. a fost plasat în detenţie provizorie pe o perioadă de trei luni, potrivit sursei citate.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS