Vaccinurile Covid-19, între asigurările oferite de EMA şi lipsa informaţiilor privind efectele pe termen mediu şi lung

GEORGE MARINESCU
Ziarul BURSA #Politică #Sănătate / 30 martie

Vaccinurile Covid-19, între asigurările oferite de EMA şi lipsa informaţiilor privind efectele pe termen mediu şi lung

Emer Cooke, directorul executiv al Agenţiei Europene pentru Medicamente (EMA), a afirmat, cu prilejul audierii în cadrul comisiei de anchetă privind Covid 19 (COVI) a Parlamentului European, că vaccinurile achiziţionate în pandemie sunt sigure şi că efectele secundare sunt încă monitorizate, ca răspuns la criticile deputaţilor europeni sceptici cu privire la aceste vaccinuri, se arată într-un articol publicat de Euractiv.com.

"Sunt mândră de rolul pe care l-a jucat EMA în sprijinirea livrării către toate statele membre UE a vaccinurilor sigure, eficiente şi de înaltă calitate", a declarat Emer Cooke, în faţa deputaţilor europeni.

Deoarece EMA este agenţia europeană însărcinată cu evaluarea vaccinurilor pentru a le acorda autorizaţia de introducere pe piaţa UE, multe dintre întrebările deputaţilor europeni au vizat dezvoltarea, distribuţia şi efectele secundare ale vaccinurilor.

"Am observat o creştere fără precedent a cererilor de informaţii şi a trebuit să ne adaptăm la aceste noi cerinţe şi să furnizăm informaţii de încredere şi cu autoritate tuturor părţilor interesate", a spus Cooke.

Ea a precizat că Agenţia a publicat 50 de rapoarte lunare cu cifre despre câţi cetăţeni ai UE au fost vaccinaţi şi dacă au avut efecte secundare, precum şi numărul de decese după ce au primit dozele de vaccin. Emer Cooke a adăugat că producătorii de vaccinuri din Europa trebuie să furnizeze rapoarte lunare de siguranţă către EMA - în timp ce cu alte tipuri de vaccinuri, agenţia UE solicită rapoarte după şase luni de utilizare.

Şefa EMA a mai spus că, în ciuda faptului că vaccinurile COVID-19 au fost dezvoltate şi produse cu o viteză fără precedent, experţii agenţiei nu au făcut niciun compromis cu privire la cerinţele de siguranţă.

"La momentul autorizării primelor vaccinuri ARNm COVID-19, acestea au fost testate în studii clinice cu 15.000 până la 20.000 de subiecţi", a precizat Emer Cooke, menţioând că numărul subiecţilor testaţi cu primele vaccinuri Covid-19 a fost între cinci şi zece ori mai mare decât majoritatea testelor de vaccin.

Cu toate acestea, parlamentarii europeni au acuzat că nu există destule informaţii cu privire la efectele secundare ale vaccinurilor pe termene mediu şi lung, mai ales că EMA continuă monitorizarea acestor efecte, după ce majoritatea populaţiei europene ea fost vaccinată.

Christine Anderson, deputat european german a întrebat-o pe Emer Cooke câte decese au fost raportate la EMA în ceea ce priveşte vaccinurile Covid 19 dezvoltate de Pfizer şi Moderna şi a afirmat că, de fapt, şefa agenţiei dă dovadă de nepăsare sau lucrează pentru marile companii farmaceutice din Europa.

Directorul executiv al EMA a răspuns că va trimite toate rapoartele şi studiile la Parlamentul European şi că agenţia agenţia va continua să lucreze şi să monitorizeze toate efectele secundare ale vaccinurilor.

"Continuăm să facem evaluări cu specialişti în farmacovigilenţă care sunt obişnuiţi să lucreze cu aceste date. Ei încearcă să evalueze dacă există probleme şi ce putem face în privinţa asta", a susţinut Emer Cooke.

În ciuda asigurărilor oferite de directorul executiv al EMA, avocatul Alessandro Mangia, profesor titular de drept constituţional la Universitatea Catolică din Milano, afirmă într-un interviu acordat cotidianului italian Il Sussidiario că există anomalii în întregul proces de introducere a acestor vaccinuri în UE, pornind de la bazele pe care au fost eliberate autorizaţiile condiţionate de comercializarea vaccinurilor anti-Covid.

"Nu am văzut niciodată în domeniul medical o precauţie inversată sau fluidă, cu privire la tratamente, medicamente şi vaccinuri. Este pur şi simplu o prostie care, în pandemia Covid 19, a fost folosită pentru a rezolva problema principală, care era cea a naturii experimentale a vaccinurilor. Oricât de mult ignorăm acest lucru, nimeni nu ştie care vor fi efectele pe termen mediu şi lung ale acestor terapii genetice puse în circulaţie ca vaccinuri, mai ales că apar permanent ştiri despre subraportarea evenimentelor adverse. Iar aceste autorizaţii condiţionate - adică experimentarea accelerată pe date parţiale şi provizorii - au fost folosite în trecut, mai ales pentru a oferi terapii pentru cancer pacienţilor care aveau o speranţă de viaţă limitată. Totuşi, de data aceasta au stat la baza unei inoculări în masă nesăbuite, cel puţin. Trebuie să înţelegem că există o mare diferenţă între a pune la dispoziţie unui pacient în stadiu terminal o terapie testată cu metode «alternative» şi a forţa sute de milioane de oameni să ia vaccinuri experimentale, sub şantajul excluderii de la locul de muncă şi pierderii veniturilor salariale. Dacă ar fi adevărat, că în scopul impunerii obligaţiei, o autorizaţie condiţionată trebuie considerată o autorizaţie tip, atunci pentru ce sunt autorizaţiile standard care necesită ani de experimente? De ce se mai emit autorizaţii standard, dacă totul se poate face mai rapid şi mai ieftin pentru marile companii farmaceutice cu o autorizaţie condiţionată? Pentru ce ar pierde marile companii farmaceutice timp şi banii producătorilor, amânând comercializarea de noi medicamente? Preţul acestei alegeri îl vom vedea în lunile şi anii următori, în condiţiile în care este bine cunoscut faptul că nu există dovezi ştiinţifice ale efectelor acestor vaccinuri pe termen mediu şi lung. Toate aceste lucruri vor ieşi treptat la lumină", susţine Alessandro Mangia, pentru sursa citată.

El arată că toate deciziile luate de autorităţile europene au distrus orice credibilitate cu privire la aceste vaccinuri.

"Iniţial s-a spus că ar fi suficientă o doză de vaccin anti-Covid, după care s-a argumentat că este nevoie de cel puţin două, pentru ca apoi să ni se vorbească de a treia doză şi, în final, să se ajungă la doza patru", a concluzionat Alessandro Mangia.

Toate aceste elemente de mai sus arată de ce este nevoie ca nu doar comisia de anchetă COVI din cadrul Parlamentului European să îşi continuie activitatea pentru desluşirea motivelor care au stat în spatele deciziilor luate de Comisia Europeană în timpul pandemiei Covid-19, ci şi ca dosarul aflat pe rolul Parchetului European cu privire la achiziţionarea acestor vaccinuri să scoată la lumină adevărul cu ceea ce s-a petrecut în cadrul negocierilor purtate de preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, şi de alţi oficiali ai acestei instituţii, cu reprezentanţii Pfizer, Astra-Zeneca şi ai altor companii farmaceutice.

Opinia Cititorului ( 36 )

 1. Reporting period 01.01.2021–22.02.2023

  16,85 5 reports of suspected adverse reactions evaluated – the overall positive benefit-risk ratio of the vaccines remains 

  Up to 22 February 2023, Swissmedic evaluated 16,855 reports on suspected adverse drug reactions (ADRs). 

  10,365 (61.5 %) were reported to Swissmedic as “not serious”, while 6,490 suspected cases (38.5%) were classified as «serious».1 The majority of the reports involved more than one reaction. In total, 52, 404 reactions were reported, corresponding to an average of 3.11 reactions per report. 

   

  Cele 6490 de efecte adverse grave raportate (care se soldeaza cu spitalizare, tratament, dizabilitate temporara sau permanenta sau deces) sunt printre 6,12 milioane de vaccinati.

  Deci un caz in 950 de vaccinati. Este enorm, cel mai toxic produs medical expus vreodata in public ca masura profilactica. 

  1. Defineste efecte adverse grave.

   Indica numarul de decedati la 6,12 milioane de vaccinati. 

   A se adauga cei ce nu au raportat efectele adv de care au ,,beneficiat/ beneficiaza", dat neincrederii in vaccin si in actul medical asociat. (?!hm) Doar eu cunosc o multime!

   Citeste textul si este deja definit. (care se soldeaza cu spitalizare, tratament, dizabilitate temporara sau permanenta sau deces)

   Sau vrei sa definesc analfabetismul functional? 

   Esti analfabet functional de nu pricepi cerinta?

   Cerinta ti-a fost indeplinita. Asta este efect advers grav. Mergi si rezolva-ti analfabetismul de toate culorile pe care il ai.

   jurnalistul Răzvan Ioan Boanchiș, a făcut publică o tristă confesiune:

    

   „Mama. Șase luni de când a plecat Mama. Mama, Mama, Mama, și acum mă mir că Sophia Loren nu i-a cerut autograf. În spatele Mamei e fiul care vă scrie. 

   Mama a fost și rămâne profesoară de română și de franceză. Iar eu sunt complice la crimă. 

   Am îndemnat-o pe Mama să se vaccineze. Mama nu avea probleme cu plămânii, dar după vaccin a făcut cancer pulmonar și s-a dus în trei luni. 

   Nu te uit, Vladuțe, nu te uit!”, a încheiat acesta. 

    

   Acelasi autor:

   "3. Ce a fost întâi, oul sau găina? Ar fi cazul să se facă o dezbatere și pe tema „Cine a omorât mai mulți oameni? Covidul sau Vaccinul?” Boala s-a dus, dar vaccinul lucrează în continuare în organism. E bun pentru inimă. Stați liniștiți, că și eu sunt vaccinat! Și vinovat, pentru că în 2021 i-am îndemnat pe oameni să se vaccineze. Dar n-am făcut-o la scară industrială, ca televiziile și ca miniștrii Sănătății din USR, care au scos bolnavii din spitalul de ortopedie – „noaptea, ca hoții!” – pentru a încropi un centru de vaccinare. Probabil că soțul Ursulei mai avea ceva marfă. Sunt convins că țineți minte lozinca „stai acasă, protejeaz-o pe bunica!” Eu, cetățean U.E. responsabil, am stat acasă, n-am dus-o pe fiica mea la mama. Dar s-a dus mama să se vaccineze și după trei luni a făcut cancer și după alte trei luni a murit. Fără legătură cu vaccinul, normal. Vaccinul netestat pentru o boală necunoscută a fost o capodoperă. " 

   Troale lumineaza-ne cu lista de efecte adverse grave care au condus la spitalizare, tratament, dizabilitate temporara sau permanenta sau deces

   Si nu uita de numarul de decedati la 6,12 milioane de vaccinati.  

   Nu sunt furnizate decat datele totale, nu separate pe gravitate.

    

   Ranking of the 15 organ systems most frequently affected 

   General disorders and administration site conditions (10018065) 

   11,682 

   Nervou s system disorders (10029205) 

   4,836 

   Musculo skeletal and connective tissue disorders (10028395) 

   3,132 

   Skin and subcutaneous tissue disorders (10040785) 

   2,386 

   Gastroi ntestinal disorders (10017947) 

   2,115 

   Respira tory, thoracic and mediastinal disorders (10038738) 

   1,087 

   Cardiac disorders (10007541) 

   911 

   Infection s and infestations (10021881) 

   902 

   Reproduct ive system and breast disorders (10038604) 

   746 

   Psychiatr ic disorders (10037175) 

   515 

   Vascular disorders (10047065) 

   487 

   Blood and lymphatic system disorders (10005329) 

   411 

   Eye disorders (10015919) 

   380 

   Investiga tions (10022891) 

   316 

   Ear and labyrinth disorders (10013993) 

   285 

  Este clar ca nu trebuia sa existe obligativitate la vaccinarea cu un produs experimental insuficient testat.dar cineva trebuia sa se imbogateasca.in continuare cei de la ue se fac ca ploua,in frunte cu ursula.nici usturoi n-au mancat,nici gura nu le miroase.

  1. Sa li se solicite explicatii vinovatilor. Nu vor sa le dea, sa fie demisi/pedeps pt obstructionarea justitiei. Au intrat in panica atunci? Trebuiau sa se retraga, nu aveau ce cauta in asemenea functii. Se asteapta prescrieri?

   Nici eu nu sunt obligat sa primesc leprosi in hotelul meu, nici eu nu sunt obligat sa primesc cu tbc in restaurant, nici eu nu sunt obligat sa fac livrari in comunitatea negrilor in cerul gurii, nici tu nu esti obligat sa te duci la servici, nici vecinu nu e obligat sa faca liniste cand e cu amanta, ce's alea obligatii, sa avem numai drepturi. Ma rog, unii mai vor si stanguri....

  Nu stiu cum se face, dar dupa aparitia vaccinurilor, s-a cam zis cu pandemia. As dori sa sa ni se explice, dintre antivax, de ce un numar atat de mare de decese in randul nevaccinatilor si cine poarta vina ? Mai bine acuzatii si procese, decat siruri de camioane cu sicrie, 10000 de decese in italia zilnic, 40000 zilnic in brazilia, 600 la noi. Vad ca de efectele adverse ale amfetaminei, metadonei, papaverinei, redbull, nu mai zice nimeni, orice balonare apare, e de vina vaccinul. Probabil e de vina si ceva de la creier.

  1. Nu, după apariția vaxului, pandemia a continuat.

   Infectarile au continuat intr-o veselie chiar în țările cu cei mai mulți înțepați. 

   Inițial s-a spus că vaxul imunizeaza, asta de la prima intepare, apoi a doua. După s-a schimbat foaia și s-a recunoscut că nu oprește infectarea, dat asigură eliminarea efectelor grave, a deceselor. 

   Serios? 

   În toamnă parcă, buimaca aia de la Pfizer a recunoscut în Parlamentul UE că vaxul nici măcar nu a fost testat ca să se vadă dacă oprește transmiterea virusului.

   Remember ... vaccineaza-te, protejează-ți bunicii, copiii. Ce ordinarie! 

   Eu zic sa te uiti mai bine pe datele statistice si pe grafice, si vei vedea cat de mult a scazut virulenta si rata de deces, ptr ca unii au inteles ca aveam de ales intre 2 rele, nu a zis nimeni ca vaccinul era perfect. Multi antivax vor sa iasa in fata, sa se afirme, ii inteleg, dar pe de alta parte inteleg si faptul ca ultima lor grija e cea a semenilor.

   Am sa iti dau urmatoarele date statistice din Danemarca privind decesele in exces. Nu uita, criteriul "mortilor Covid" este profund viciat de "a murit de Covid, a murit cu Covid, a murit dupa ce a avut Covid". Nicio institutie medicala nationala nu are clar in minte criteriile si nici nu le masoara regulat. Singura metrica relevanta este cea a deceselor in exces care insumeaza toate efectele pandemiei.

    

   Deci,.... In Danemarca, la categoria de varsta 75+, in anii 2020 au murit in exces fata de perioada 2015-2019, un numar de 1978 de persoane. 

   Dupa vaccinare, care in Danemarca a fost de un enorm succes, toti cei peste 50 de ani sunt vaccinati in medie cu 3 doze, serios, peste 99.5% sunt vaccinati complet.... Singura perioada in care decesele in exces au fost negative, deci populatia s-a simtit bine a fost dupa a doua doza, 10 saptamani, cand au murit -314 oameni. 

    

   Excluzand aceste 3 luni de "miracol", in restul 2021, au murit 4691 persoane la aceasta categorie de varsta, in exces fata de perioada 2015-2019. Toti vaccinati. 

   Si masacrul continua in 2022 cand au murit 5693 persoane in exces fata de 2015-2019. Toti vaccinati. 

   Ti se pare ca vaccinul a rezolvat ceva? Eu nu vad. Varianta Delta si Wuhan au ucis doar 2000 persoane. Varianta Omicron si vaccinul au ucis peste 12 000 de persoane in exces fata de anii 2015-2019, in Danemarca. TOTI VACCINATI. 

   PS... de remarcat ca la alte categorii de varsta, sub 65, intre 65 si 75, inainte sau dupa vax nu s-a schimbat nimic in categoria deceselor. Si in Romania este la fel, varsta medie a deceselor este peste 70 de ani.

   Să înțeleg că ai rămas la ideea că zeama protejează în continuare de transmitere și efecte adverse.

   Asta e, ar trebui să îți dau ca ex. faptul că România și Bulgaria, țările cu cei mai putin înțepați, au fost prin toamna lui 2021 pe harta verde a Europei cu cel mai mic nr. de infectați. 

   Și tot așa. 

   O sa zici ca e fake news, dar e adevărul.

   Sunt multe aspecte pe care le pierzi din vedere, nu comparam circulatia persoanelor din bulgaria si ro cu cea din franta, italia, germania, deja in toamna 2021 erau 9 luni de administrare, virulenta incepuse sa scada, important a fost si faptul ca nu s-au dezvoltat alte forme agresive ale bolii, ca acuma nu mai tastai, ci cantai la harpa. Vaccinul nu a fost 100% ce trebuia, era si normal, nu cred ca se astepta nimeni si nimeni nu a sustinut ca e 100% ok, ci s-a sustinut ca efectele adverse sunt mult in urma deceselor provocate de covid, a familiilor care s-au nenorocit pe capete, activitati economice blocate, etc. Acum e normal sa fie si efecte adverse, dar foarte multe se pun in carca vaccinului caci e mai usor decat sa zicem ca e de la mititei, lipsa educatiei, igienei, etc. Prefer situatia de a gestiona niste efecte adverse in cazuri punctuale decat milioane de decese in fiecare luna. Sper ca si tu preferi acelasi lucru.

   Te inseli. Din multe puncte de vedere.

   Tu nu intelegi (aparent ai o problema de intelegere a textului) ca mortile in exces de dupa vaccinare sunt peste cele de dinainte de vaccinare? Vaccinul nu a rezolvat nimic. Ia cazul Arsinel, daca tot nu pricepi. Da, a scapat de boala cauzata de furtuna de citokine si pneumonia grava. Dar s-a ales cu inima facuta praf si a murit cateva luni mai tarziu. Vaccinat complet. 

   Acest deces nu este trecut in acte ca deces covid. Dar el este un deces Covid pe care vaccinul nu l-a prevenit. 

   Ai probleme de intelegere a unui text scris? Pandemia care a urmat dupa vaccin are decese mai multe in exces decat cele de pana la inceputul lui 2021. Intelegi asta? Poti pricepe aceste cuvinte? Vaccinul nu a prevenit nimic si a mai adaugat si efecte adverse grave. Nu sunt punctuale, mai omule. Sunt milioane de oameni pe planeta afectati grav de vaccin. 

   Daca sunt milioane de oameni afectati la miliarde de vaccinuri efectuate atunci sa stii ca e ceva normal. La multe medicamente obisnuite, testate de ani si zeci de ani, exista 1 caz la 1 mie care are efecte adverse grave. Eu unul 10000 de decese zilnic in italia dupa vaccinare nu am mai vazut sau in romania 600 de decese zilnic nici atat. Sper ca sintem de acord in aceste 2 privinte. Cat despre excesul de decese, discutat doar in cateva tari ca in restul nu e exces, ca s-ar fi discutat, e si din cauza nevaccinatilor care au umplut spitalele in proportie de 90%, e si din cauza ca multi au avut acces mai greu la servicii medicale in perioada 2020-2021, dar decesele s-au produs mai tarziu, decese cauzate de alte boli netratate la timp. Sper ca esti destul de destept sa analizezi aceste circumstante. Daca nu, poti continua sa te duci in laboratoarele biologice, sa te oferi cobai, ca oricum te ajuta imunitatea naturala, poti face si un ban cinstit. Chiar e nevoie de astfel de oameni, care doresc testari. Poti sa le propui sa testeze vaccinuri pe tine minim 10 ani, caci tu numai asa capeti incredere. Succes !

   Vehiculezi pareri complet nefondate si baza stiintifica este subreda, la nivel de zvonistica si chiar dezinformare. O sa le luam pe rand.

    

   1) Medicamentele se dau oamenilor bolnavi. Prin urmare, da, unele dintre ele pot avea efecte adverse grave numite rare, adica intre 1 la 1000 si 1 la 10000. Insa acest risc este evaluat de catre medicul curant care urmareste evolutia bolnavului prin analize sau discutii specifice. Acest medic evalueaza raportul de risc-beneficiu pentru acel BOLNAV. 

   Vaccinurile se dau profilactic, oamenilor perfect sanatosi. Acestor categorii de produse medicale li se impun restrictii si criterii de siguranta MULT, MULT mai drastice. 1 la 1000 de efecte adverse grave este INACCEPTABIL si se cerea oprirea distribuirii lor. Sunt cazuri in stiinta medicala. Pentru informarea ta, vaccinul antigripal tetravalent are un istoric de efecte adverse serioase (adica grave) de o suta (100x) mai mic decat vaccinul anti-covid. Asta ca sa ai o referinta si sa nu mai confunzi domeniile (medicamente vs vaccinuri). 

    

   2) Confuzi un efect advers grav cu decesul. Decesul este doar o forma de efect advers grav. Sunt si altele descoperite si documentate pe cateva zeci de pagini pe prospectul Pfizer. L-ai citit? Boli autoimune, neuropsihice, cancer, cardio-vasculare, etc. 

    

   3) Excesul de decese este prezent peste tot in Europa. Statistica Eurostat. Mai verifica. In tarile in care nu se discuta, el este doar ascuns sub pres. 

   Jan 10, 2023 · More than 650,000 deaths were registered in the UK in 2022 - 9% more than 2019. This represents one of the largest excess death levels outside the pandemic in 50 years. 

    

   4) Sper ca esti suficient de destept incat sa nu mai distribui afirmatii neprobate si nefondate pe nimic despre "aglomerarea spitalelor". Nu ai nicio dovada si in fapt spitalele nicaieri in Europa nu au fost aglomerate mai mult de cateva saptamani pe an in timpul celor doua valuri. Si mai mult, nu exista nicio dovada ca pacientii ar fi intarziat vizitele programate sau ar fi renuntat la tratamente din alte motive. 

    

   Dec 5, 2017 · The study found 19% of patients missed more than two appointments in a three-year period. Those appointments that were booked two or three days in advance … 

    

   Intarzierile tratamentelor sau vizitelor la medic s-au intamplat mereu. Pandemia a ridicat putin procentul dar nu este ca si cum toti pacientii erau disciplinati si se prezentau la medic cu regularitate de ceas. 

    

   In 2021, la 2-3 luni de la a doua doza de vaccin, in The Times aparea acest articol "Mystery rise in heart attacks fr om blocked arteries" 

   Health experts have been left baffled by a big rise in a common and potentially fatal type of heart attack in the west of Scotland. 

    

   The paper reports over the summer Golden Jubilee saw a 25 percent rise in NSTEMI, or non-ST segment elevation, myocardial infarctions, or heart attacks. 

   The number of so-called STEMI attacks, whe rethere is extensive heart damage, recorded at the Golden Jubilee has remained stable for a decade at about 750 a year. Yet N-STEMI attacks, whe rethere is less tissue damage but an equal risk of death, have increased over the summer. 

   In a quote to the paper, Golden Jubilee lead consultant cardiologist Mitchell Lindsay listed off numerous possible causes, but curiously neglected one – the Covid vaccine. 

   There is not any evidence that it is as a consequence of any delayed care or missed opportunity. It is likely to be due to a multitude of factors: people being sedentary with lockdown; stress; people ignoring symptoms because they do not want to present at hospital. There are probably five to ten causes, all linked. 

    

    

   Sper ca esti suficient de destept sa separi propaganda de fapte si de stiinta. Au aparut in aceasta perioada multe zeci, peste suta de articole care demonstreaza efectele cardio-vasculare ale virusului si unele care arata si efectele vaccinului. Dar fapt in articolul din Times este ca nu este propaganda. Consultantul spitalului a verificat pacientii care ii veneau, unul cate unul si nu a identificat pacienti care au amanat tratamentul, au sarit peste vizitele la doctor. 

   Te rog sa te documentezi mult, mult mai mult. Esti la nivel inacceptabil pentru continuarea discutiei. Lasa stiinta sa vorbeasca. 

   Vorbesti de stiinta si citezi de pe NewsPunch?!?

   NewsPunch is a Los Angeles-based fake news website.[1] Originally named Your News Wire,[5][11][12] it was founded in 2014 by Sean Adl-Tabatabai and his husband Sinclair Treadway.[3][6][13] 

   Sper ca esti suficient de destept sa separi propaganda de fapte si de stiinta.Te rog sa te documentezi mult, mult mai mult. Esti la nivel inacceptabil pentru continuarea discutiei. Lasa stiinta sa vorbeasca.  

   Esti lipsit de minime competente digitale de a cauta referintele? Si mai ocupi spatiul degeaba pe siteul asta? Vrei mura in gura? Ai 22 de ani si ai facut FF? Na....

    

   "Mystery rise in heart attacks fr om blocked arteries" 

   The Times 

   Helen Puttick, Scottish Health Correspondent 

   Thursday September 30 2021, 12.01am BST, The Times 

   Gata.... te rugam sa ne lasi in pace. 

   Parlitule de la 3.10, tu esti un troll platit de firmele de comunicare de la Ministerul Sanatatii? Si tu combati dezinformarea fiind de fapt un liceean in timpul liber? Hai, mergi in mall la spart seminte.

  E ca in cântecul lui Pittis. Vinovații fără vină cer să se facă lumină.

  Prinde orbul, scoate-i ochii. 

  Vinovații fără vină = cei care au suferit efecte adverse cauzate de zeama vax

  Orbul = toți cei care au propagat in continuare cu inconștiență ideea vaxului mântuitor, în ciuda evidentelor după primele două doze. 

  1. daca zeama e vax despre ce efecte adverse poate fi vorba?

   Frumoasa intrebare, probabil e vorba de alergia la apa

   Da. Bună întrebare.

   Asta a fost speranța mea. Zeama să fi fost vax, adică degeaba. 

   Nu e așa. 

   În Germania spre ex. statul plătește tratamentele celor afectați de vaccinul minune.

   Există una sau multe clinici specializate în aceste tratamente. 

   Daca zeama nu e vax ci toxica cum de n-au murit toti in chinuri in 6 luni si plini de solzi?

   Este fumatul toxic si nociv? Este mineritul toxic si nociv? Raspuns: da la ambele. Mor fumatorii si minerii in sase luni plini de solzi? Nu. Organismul uman poate lupta cu o anumita doza de toxicitate si poate compensa. La destul de multi. Insa, din pacate, pentru unii nu se intampla asta.

   Aha, e o toxicitate netoxica pentru ca e compensata. Si consumul excesiv de dulciuri conduce tot la toxicitate netoxica pentru ca e compensata, din pacate pentru unii nu se mai intampla asta.

  Sunt cunscute si sub numele de "moartea din seringa"! Insa sunt si acum o gramada de spalati pe creier intepati si care nu regreta ca si-au bagat in ei de bunavoie astfel de mizerii ucigase! Nici o problema, pt ca o sa-si de seama cand va veni sa-i viziteze Doamna cu Coasa! De fapt, nici n-o sa realizeze, pt ca vizita este instantanee sau aproape instantanee, dupa cum s-a demonstrat in atatea cazuri in Lume!

  1. Moartea cu coasa vine si la prostii care s-au infectat si se infecteaza repetat. SARS-CoV-2 este la fel de mult si un virus coronaro-vascular.

   La cat sampon vaccinist ti s-a dat pe creier, nu ti se mai poate curata vreodata! Dar, deoarece probabil te-ai intepat, te va curata destul de repede altcineva, si anume o Doamna!

   Tu nu esti intepat nici macar de inteligenta. Nu sunt vaccinat dar nici infectat.

   Tu insa te apropii de groapa si cu pasi rapizi. Eh, un prost mai putin pe planeta. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

08 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9543
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6181
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0759
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7545
Gram de aur (XAU)Gram de aur289.0518

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro